Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Karty

bosmaster44

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie otrzymałem punktów REP,kasy oraz pokazanych złotych kart do losowania za dwa wygrane wyścigi z trybu wielo osobowego kolejny błąd?

Opublikowano

No niestety, EA nie może sobie poradzić z problemami ;/ Duzo osób tak miało, niektórzy tracili kasę tak o. Miejmy nadzieje, że się to prędko zmieni.

DARKVENOM22.png
Opublikowano

Było oficjalna informacja,na forum NFS World,że wystąpią problemy i mogą być takowe problemy.Napisali też aby nie kupować nic za igc ani za boosty bo nie otrzymamy zakupionej rzeczy.Do tego mogą zniknąć nam wszystkie igc i boosty więc uważajcie.Problem zostanie rozwiązany prawdopodobnie jutro przez "team" EA,a dokładnie przez tych matołów z "timu" nfs co nie potrafią przeprowadzić zwykłej konserwacji tylko coś jebią bez przerwy.Myślą że jak coś zepsują to więcej graczy będzie grać.... no ku*** rozwalają mnie te matoły z World'a.

1346581101-U331713.gif ExModNFSW I NFSWHelper 1346581101-U331713.gif

Opublikowano

,,matoły z timu" są po prostu debile. Nie jeden nasz coders jest lepszy od nich. Świadczy o tym to, że z jednego problemu zryli całą grę.

Cóż, to poprostu EA, czego sie spodziewać -,-

NAJLEPIEJ, BYŚCIE W TYM CZASIE NIE WCHODZILI NA WORLDA-pewność, ze nic nie zniknie

93353141365207679707.png
by kml14

Cytat

I fight for peace, that's what I'm up here for.

- Patrick ,,PJ" James

Opublikowano

No po prostu mają zryty server, teraz tak jest. Niby ,,pracują nad tym" , ale jak w to wierzyć.

Nie ma sensu ciągnąć dalej tego tematu.

Mam otworzyć? Pw

Zamykam

93353141365207679707.png
by kml14

Cytat

I fight for peace, that's what I'm up here for.

- Patrick ,,PJ" James

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...