Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wydanie RP oraz IP

Hoistone666

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam 25lvl w lol'u, gram na servie West.

Posiadam następujące Championy:

- Soraka

- Taric

- Alistar + Skórka (Darmowa)

-Tristana + Skórka (Darmowa)

- Fiddlestick

- Teemo

- Udyr

- Irelia

- Ashe

- Cho Gath

- Janna

- Nunu

Gram ogólnie supportami lub top'a.

I tu do was mam pytanie jak najlepiej spożytkować te IP oraz RP, myśle że za ip kupie sobie Nautiliusa. Za RP nie jestem pewien czy kupić sobie jakiegoś championa czy skórki do niego.

Mam 6322P na championa, oraz 1919 RP.

Napisałem w tym temacie, bo nie odnosi się tylko on do Wybór Postaci.

Tylko Lucyfer

Jestem Hujston

Opublikowano

za rp kupuj skiny i postacie po przecenach za ip runy

100 postów +

200 postów +

300 postów +

400 postów -

8213.png

Opublikowano

Proponowalbym ci kupic:

-Veigar

-Mordekaiser

-Cho gath

-Mundo

-Katarina

-Akali

A jak nie bedziesz chcial tych postaci co ci wymienilem to czekaj na przeceny i kupuj wlasnie wtedy za rp a ip runy tak jak kolega up.

Pomoglem? Daj like,to nic nie kosztuje.

Opublikowano

@up: Przeczytaj co napisałem w 1 poście, pomyśl trochę a potem dopiero napisz posta.

Napisałem że gram topa i supporty, a cho gatha mam to co ty mi kurwa proponujesz.

Veigara i cho gatha ?

Tylko Lucyfer

Jestem Hujston

Gość Menesterowy
Opublikowano

Jednak bym skierował do wybierania championów, no ale już nie będziemy mącić (Tak to się pisze? ^^)

Myślę, iż kupowanie skórek jest bezsensownym bullshit'em. Dlaczego? Bo te poniżej 1820 RP nic nie dają, tylko podniecenie z posiadania owego.

Jeżeli grasz głównie supportami, to polecam Ci kupno Leony. Jest to na prawdę dobry supporter, co prawda bez heal'a, ale z trzema stunami, slowem oraz tarczą.

Leona z runami pod HP/Armor/Magic Resist może działać cuda już od pierwszego poziomu, dla przykładu, przedwczoraj padł tripple kill dla AD Carry gdy próbowali ukraść Naszego red'a, a My zareagowaliśmy ze stunem (Vayne + Leona).

Bardzo dobra postać, super tank. Co do topa polecam Lee Sin'a oraz Shyvanę (Nadają się również pod junglę). Są to także bardzo dobre postacie, kontrują dużą większość bohaterów.

Opublikowano

Za RP kupuj tylko postacie na przecenie, chyba, że chcesz mieć lans na skórkę. Skoro preferujesz support/top to kup kogoś na topa (masz większość supportów).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...