Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Logowanie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam nie wime gdzie to dać wiec piszę tutaj. Zrobiiłem juz całego privka hamachi lecz wyskakuje mi gdy sie chce loggowac : jak wpisuje byle jakie passy pisze ta postac nie istnieje a jak wpisuje rain a haslo 123456 to pisze sprawdz swoje porty pomozcie co zrobic.

Sygna.png

Opublikowano

Chętnie zagram. Oczywiście , kiedy go zrobisz :)

Login: rain

Haslo: 12345

Jak coś ;P

Jeszcze jakbyś dał GG To może bym coś pomógł . xD

Opublikowano

Servera jeszcze nie zrobiłem bo mam ciągle problem z tym logowaniem tak samo jak wpisuje pasy gdy wpisze byle jakie to pisze takie konto nieistnieje a gdy wpisze login rain a haslo obojetnie jakie pisze sprwadz swoje wejscia.

Sygna.png

Opublikowano

@UP

Sprawdź swoje wejścia oznacza że nie ma połączenia server-->klient.

@stebelxd

Włączyłeś portmapa i wszystkie porty są zielone ? Zmieniłeś ip w rootach, oraz czy dobrze skonfigurowałeś wszystko w sysinstall.

simply.4557.gif

Opublikowano

@up

Co ty nie powiesz?! Jak pisze mu sprawdź swoje wejscia to znaczy, że hasło, które podaje jest złe a nie, że nie ma połączenia serwer -> client. I po co ma włączać portmapa jak jeszcze nikt nie gra na serwerze tylko on?!

Obama wie, co robisz!!!
131894.jpg                                                                                                                                                    4906167742.png

LTE Play Opole

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...