Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Ankieta - Czy zrobić pliki serwerowe.

Czy chciałbyś ujrzeć pliki serwerowe  

34 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy chcia?by? ujrze? pliki serwerowe

2. 2. Czy chcia?by? aby w paczce by? plugin multiverse, obs?uga wielu ?wiatów

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, chciałbym was poprosić o zdanie czy chcielibyście ujrzeć dopracowane w 100% pliki serwerowe pod serwer RP SV FB razem połączone z wszelkimi poradnikami na ich temat. Na zarządzaniu serwerami siedzę już ponad rok. Pliki byłyby pozbawione znanych nam błędów, zoptymalizowane a także łatwe w obsłudze, czekam na wasze opinie.

Opublikowano

Nie, jest multum i jeszcze więcej plików serwerowych i poradników na ich temat. Kolejne pliki ze zwykłymi pluginami są zbędne.

Opublikowano

UP@ przeczytaj jeszcze raz z 10 razy . Napisal ze zoptymalizowane , latwe w obsludze oraz BEZ bledow . W kazdej paczce mam jakis blad .

Jesli tak Faptycznie bedzie to jestem za . Like na zachete .

06nivek :)

Opublikowano

A ja jestem na nie ;) Co prawda znam możliwości macka ale jednak sam umiem lepsze ;) Pozdrowienia od Terrain'a ;)

0RMbv6e.png

^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^

!!!!!!!!!!!!!! KLIKNIJ !!!!!!!!!!!!!

Opublikowano

@up myślę że przez te kilka miesięcy które minęły od ostatniego kontaktu z tobą moje umiejętności znacznie poszły w górę, przynajmniej poznałem zasady działania javy, to że lepiej chodzi na ramdisku i kilka innych kwestii takich jak nakazanie javie korzystania z kilku rdzeni, i postaram się tą wiedzę wykorzystać ;)

Opublikowano

Chętnie bym zobaczył jak te pliczki by wyglądały

:D

i chciał bym aby pliki się nie crashowały po chwili lub coś

powodzenia

:D czekamy

1377531174-U173186.png

Opublikowano

Jeżeli zrobisz coś naprawdę dobrego to czemu nie, przecież nic się nie stanie, po prostu jeden temat więcej.Vibray oraz Gaming-MPCforum fajną macie ortografie oraz interpunkcję, a jeszcze Vibray skoro piszesz, że umiesz lepsze to zrób.... Gaming-MPCforum wasze forum jest kurewsko zjebane. Zaraz wyślę pm do JodaMInecraft jak ładnie napisałeś o nim ;-)

Mój nowy Internet:

2813783276.png

Opublikowano

Jak,będą super to czemu nie.?

Czekamy.!!!

12081193432am53e7e.jpg

Niezrównoważona psychicznie Pomarancza w kolorze

Truskawkowym o smaku Gruszkowym

0_o

DAJ +,nie zapłacisz a ja się uciesze.

MOJE POSTY:

15+

30-

45-

60-

75-

90-

105-

120-

135-

Opublikowano

Myślę, że nie jest możliwe zrobienie dobrych, obszernych plików, które zużywają mało pamięci RAM, ale jestem ciekawy, co wykombinujesz. Póki co jestem na tak, ale zobaczymy, co z tego wyjdzie.

Sugeruję Ci, abyś postarał się zrobić pliczki HardCore. Jest ich mało, będziesz miał zainteresowanie.

| Pijawka I | Pijawka II | Pijawka III | MPC User I | MPC User II | MPC User III | MPC Member | MPC Member II | ProUser | MPC Member III | MPC Team | Postmaker | Postwriter |

Opublikowano

Widać to tylko pic na wode ;]

Zaraz wyjdzie nowa wersja a ty pewnie masz je na 1.2.5 to długo nikt z nimi nie pogra jak wrzucisz je za kilkanaście dni

http://o.aolcdn.com/hss/storage/midas/dbb2fba7a1724ff9f49593989439ae90/203012134/rih.gif

Opublikowano

Ehh...

Może od razu niech moderatorzy zamkną ten temat? Plików nie ma i prawdopodobnie nie będzie.

Błagam was, nie odpisujcie na te posty, temat pewnie zaraz się zakopie i wyląduje na 100-150 stronie.

| Pijawka I | Pijawka II | Pijawka III | MPC User I | MPC User II | MPC User III | MPC Member | MPC Member II | ProUser | MPC Member III | MPC Team | Postmaker | Postwriter |

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...