Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

DannlyCraft [Tekkit] [24/7] [20 slotow] [no-premium] [1.1]

milten22PL*

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

x

KONTAKT:
gg:33770533                                                                                Pomagam przy serwerach mc/ robię swoje.

Opublikowano

Dodajcie jakieś ScreenShoty, serwer fajnie się zapowiada, prezentacja serwera taka sobie na 4/10. Popracujcie trochę nad nią.

52e31fec.jpg

09.05.12r

Pomogłem?

Daj +!

Opublikowano

Tak ogarniamy wszystko, ale nie dokonca. Moge powiedziec, ze ten serwer to survival i szukamy kogos kto by pomogl budowac spawn.

Jakby co, jakby zamkneli temat piszcie tutaj:

http://www.mpcforum.pl/topic/624580-dannlycraft-247-11-tekkit-no-premium/

KONTAKT:
gg:33770533                                                                                Pomagam przy serwerach mc/ robię swoje.

Opublikowano

ja moge pomoc można mi ufać napisz mi na gg: 43065027

żeby u was zagrać to premium nie musi ściągać paczki wystarczy że użyje technic pack

Proszę o zdjęcie kilku %

Fajne

Opublikowano

Napisz to w subforum "Publikacje Serwerów", bo w złym temacie i tam możesz zdobyć sobie więcej ludzi do gry. Uważam, że ten serwer jest godny uwagi mojej i innych. Ciekawie się zapowiada. Znam jeden z serwerów które są od wersji 1.8.1 i nadal się dobrze trzyma. Ten serwer też ciekawie się zapowiada.

mca.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...