Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PYTANIE] Multiverse Core - świat freebulid

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, chciałem zrobić świat freebulid + gm, ale żeby po wejściu w portal było czyste eq i po powrocie z freebulida z powrotem to samo eq. I jak włączyć gm na tym świecie ?

27722139c3fd37da.png
Bywalec
Opublikowano

1. Nie wiem.

2. W Permissions/Essentials masz coś takiego jak:

gamemode

jak tego nie chcesz w jakiejś grupie, to usuwasz.

5jJNSGS.png

Opublikowano

Tzn. tak zamiast GM chodzi Ci pewnie o Administratora, administratora dodajesz po przez dodanie nicku do Permission, bądź OP jak kto woli... Pamiętaj żebyś potem do Permissions Administratora wpisał gamemoda z którego można korzystać, ale mało tego gdy wpiszesz kogoś do listy op, to wtedy gracz może rozdać komuś Game ale nie musi podstawowa komenda na game jest: /gamemode <nick> 0/1.

Liczę na like.

52e31fec.jpg

09.05.12r

Pomogłem?

Daj +!

Opublikowano

ja chce żeby świat miał gm a nie jakaś grupa... Napisałem w temacie MULTIVERSE CORE a nie jak dać grupie gm -.-

Mam 3 portale

1.Surowcowy

2. Piekło

3. Chce zrobić mapę freebulid na której można budować co się chce i na której jest gm.

Chcę aby po wejściu w portal zmieniło tryb surviwal na creative !

czyli

1. Surowcowy surviwal

2. piekło surv

3. freebulid creative

I żeby itemy nie zostawały w eq z trybu creative na głównej mapie i eq z głównej mapy na freebulidzie.

27722139c3fd37da.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...