Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne]EliteMT2

Rahit

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mówiąc krótko szlak mnie już trafia bo nie mogę sobie poradzić z tym modem, gdy chce wejść na PuKong na modzie od razu mi wywala metina, jest może jakaś łatka do moda dzięki której nie będzie mnie wywalać ?

Konkretnie chodzi mi o przeniesienie postaci która ma niższy lvl niż 110.

3o85xxwdD4S7KnoXGU.gif

Opublikowano

można przenieść ale jak będziesz bił moby na modzie to cie wywali najlepiej mieć konto 110+ wejść na moda kontem 110+ teleportować postać 100+

później wylogować się z moda kontem 110+ zalogować się na Patchera i expić postać 100+ tylko pamiętaj żeby nie bić mobów postacią 100+ bo lognie nawet jak jesteś na patcherze

ja jak grałem to w ten sposób zarabiałem dziennie po 2-3kkk za Teleportacje i expa brałem 500-700kk ;P

### najlepiej jak się teleportujesz na modzie wgl nić nie ruszaj tylko przywołaj postać 100+ i się wyloguj odrazu ;p

Opublikowano

Wiem gram tam :-) Wywala cie zanim wejdziesz na mapke co :-)

Pobierz najnowszego moda wrzuc go do spatchowanego folderu z metinem i znowu go spatchuj czyli spatchuj gre wrzuc moda i znowu spatchuj

Jedna postacia wbijasz na modzie druga bez moda inaczej nie wejdzie ten wiekszy lvl na modzie. Wbijasz na Pu-Kong i teleportujesz tamtego. Jesli chcesz go expic to jak tepniesz dwie postacie to wyjdz z moda zostaw tam ten mniejszy lvl. Wbijasz znowu na ten sam ch tylko ze na patchu. Pomoglem daj +!!!

76561198093573641.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...