Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Windows 7 a xp

adisek1201

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie. Kilka dni temu przeinstalowałem system z xp na windows 7. Zainstalowałem lola no i coś tu nie tak, gra się w ogóle inaczej nie wiem czemu mam 30-40 fps a mam takie wrażenie jak by no nie wiem spowolniony czas był what ever. No po prostu na windows 7 nie potrafie grac w lola. Miał ktoś coś podobnego? Mam sterowniki do karty w lolu ustawienia na wysokie (na niskich też nic nie pomaga) nie wiem co robić chyba znowu xp zainstaluje.

Opublikowano

Jeżeli masz dość słaby komputer i windowsa 7 na siłę instalowałeś to tylko i wyłącznie Twoja wina. Komputer może być obciążony, więc i w LoL'a gra Ci się inaczej.

98763533515051689628.png

Opublikowano

Procek: Intel core 2 quad 2.4GHZ

Ram: 2gb

Karta: Nvidia GeForce 8500gt

Windows 32 bitowy

A może to po prostu wina ustawień mojej karty? Brak czegoś zainstalowanego? Bo kolega ma słabszego pc, a ma win 7 i normalnie pocina w lola

Opublikowano

Zapewne słaby komp,mi dodało fps po zainstalowaniu windows 7^^

random.jpg

,,Odi profanum vulgus et arceo"

2lvpyc.jpg

by Cristiano.

1353427424-U307916.png

by MrSpritex1 (ja)

Opublikowano

Jak na Win7 masz mało ramu. Win7 do idealnej pracy potrzebuje chyba 3gb bo sam system zżera ponad 1 gb ramu.

pierwszasygnaturad.jpg

Sygnatura zrobiona samodzielnie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...