Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Ankieta] Jak myslicie? (chodzi o ceny po 28.05)

vincente44

Ceny w marketplace po przejeciu WR  

43 użytkowników zagłosowało

1. 1. Ceny w marketplace po przejeciu WR beda...(jak myslicie?)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wydaje mi się, że ceny początkowo będą mniejsze, bo firma będzie chciała zachęcić potencjalnych klientów do korzystania ze swoich usług. Będą chcieli zyskać zaufanie klienta. Potem dowalą większe ceny. Tak jak biedronka, codziennie niskie ceny, a dopiero jak obejmują większość rynku w Polsce podnoszą ceny. Tak to działa

Opublikowano

Mi się wydaje że będę większe. G1 ostatnio robi takie wielkie promocję bo wiedziało że nexon wr przejmie i chcialo zarobić. Więc watpie że mniejsze będą. Jak za 250g1 famasa mona kupic albo 400 za gold mp7a1...

snikersproject1.png
Opublikowano

GamerFirst sprzedaje teraz wszystko tanio, i tak te bronie zostana usuniete. Pewnie w ostatni tydzien retaile beda po 200g1 :P

Jak ten Nexon przejmie to będzie pewnie drozej, jak w CA

Dota 2 > Lol

Opublikowano

Jak nexon przejmie wr to ceny na 100% beda drogie.A co do broni,kont to przypuszczam ,ze moze byc wielkie zamieszanie.

"Pewność wypisaną mam na twarzy"

Opublikowano

zamieszanie na pewno będzie ;)

bronie będą tanie, bo NX'y są drogie.. więc nie dali by drogo, nikt by nie kupił ^^

graphic.png

Opublikowano

hmm... na początku zmienią walute , to pewne ... 2. retaile muszą być tak czy tak... (jeżeli by nie było to i w CA by nie było permanent'ów) ... 3.napewno będzie zamieszanie jak sie dorwą do logów i zrobią mass-bany ... to jest zapewne do przewidzenia... ale to sie okaże :)...

Edit. Bynajmniej dodadzą do wielu rzeczy jeszcze retaile jak postacie i pxy .. możliwe że dodadzą jeszcze jakieś pxy ale to już nie wiadomo , bo to warrock nie CA ...

i chyba skończą sie luckyshoty i cuponiki :( tak sie wydaje

to są tylko moje przypuszczenia .. bo sam grałem w ca i wiem jak tam jest a jak tu .

Opublikowano

Napewno będą większe przeciez teraz to co jest to jest żenada wydałem kiedyś 6k na retaila a teraz są 2 razy tańsze;). Gold i 90 k dinarów i m202 flash za 300 g1(lol). Kiedyś to by kosztowało gold jakieś 1200 g1 + z 400 za m202 flash nie mówiąc o 45 k dinarów;)

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Kurde zagłosowałem (takie same) pomyliłem się bo myślałem że chodzi o ItemShop. A poźniej zobaczyłem że to MP. Więc tak na pewno będą większe, gdyż G1 teraz tak spóściło ceny tylko po to aby zarobić ostatnie dolary przed oddaniem WarRock'a. A co do ItemShop'u to tam zostaną takie ceny.

Opublikowano

niestety zwiększa ceny. Ale na szczęście w is dużych zmian nie będzie.

1337113491-U379973.png

Opublikowano

mam pytanie moze nie co do cen w mp ale w is, czy dinary zostana w takiej ilosci jaka mam czy wogole zmienia walute z dinarow na jakas inna ?

gunnersaurusrex.png?lol=0.6325990408658981
Opublikowano

Kurde zagłosowałem (takie same) pomyliłem się bo myślałem że chodzi o ItemShop. A poźniej zobaczyłem że to MP. Więc tak na pewno będą większe, gdyż G1 teraz tak spóściło ceny tylko po to aby zarobić ostatnie dolary przed oddaniem WarRock'a. A co do ItemShop'u to tam zostaną takie ceny.

Skoro ceny w itemshopie maja sie nie zmienic to mam sie spodziewac takich cen broni(w walucie g1) co sa tam?

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...