Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Public viphack! Foresthook !.9 // zawirusowany

dewontos

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hack jak hack każdy wie do czego służy. Jak uruchomić? Ściągnąć i uruchomić plik .exe w paczce następnie uruchomić Combata. I enjoy!!

Funkcje min.. Hack jak hack posiada pare virusów, więc jak wykryje to polecam wyłączyć antywirka.. Wind Vista/7 uruchamiać jako administrator!!

WallHack (X-Ray)
WireFrame (Models are wired)
Chams (10 ColorModes)
NoFog (Removes Fog Ingame)
FullBright
EnemyTags (see enemy names in red)
NoRecoil (no weapon recoil)
InfiniteSprint (your SP stays full)
SuperJump (Jump with spacebar)
GravityHack (can be used to fly tip: use it without superjump) +(AirControl: more control in the air)
NoFallDamage (the name says all)
SpeedHack (currently not fully working)
NoCameraDamage (your screen dont moves if you get shot)
GodMode (never die)
and more...

Download:

http://www.mediafire.com/?7tl4o37w00h5i4d

Scan:

https://www.virustotal.com/file/3e263eca4a3b21a07b7a035eabb603a17b9ffd10c5c0e0f1440573f0d68eb3f5/analysis/1336687500

76561198017353072.png
Gość _Maxiu_
Opublikowano

Ta jasne..

A czemu nie jebueś tego w dziale haxy ?

Keyloger hmm.. ??

(Podejrzenie)

Mam Cie na oku cwaniaczku.

--------------------------------------------------------

Pobrałem, dziwka odrazu mi chce instalować konie trojańskie.

Nie pierdol.

I wykurwiaj z tym ;D

Opublikowano

Właśnie proszę o przeniesienie, z tego co pamiętam to nie mogę tam zamieszczać tematów. Jedynie wpadają tam wybrane tematy przez kidów i moderatorów. PS.

76561198017353072.png
Gość _Maxiu_
Opublikowano

No dobra...ale czemu kurwa..

"Zakraplacz" instaluje konie trojańskie Oo ??

Co to za gówno...

.....

Opublikowano

U mnie hadzia.! Łap lajka! Dziękii. Inne puby i vipy nie działały a ten działa. Dzięki.

Opublikowano

Kolego zaskakujesz mnie. Już drugi w ciągu 24h. Działa jak mój Fiat 125p (wszystko sprawne i nie wykrywalny przez radar, Ruskie myśliwce oraz Hackshield). Polecam -Piotr Frączewski.

Cytat Chucka Norrisa na dziś:

"Każdy hack to koń trojański bo ingeruje w procesy. Nie sztuka uciec gdy w d**ie sztuciec".

50ccab5d1d8b0.png

Opublikowano

Właśnie proszę o przeniesienie, z tego co pamiętam to nie mogę tam zamieszczać tematów. Jedynie wpadają tam wybrane tematy przez kidów i moderatorów. PS.

Wystarczy tam zrobić temat i czekać na akceptacje moderatora, musisz dodać własny screen z gry itd.

Opublikowano

Wkońcu coś działającego! Dzieki opaki! Będe grau całą noc bo jurto nie ied do szkoy! kto gra ze ma??????

[center][img]http://oi52.tinypic.com/scymhu.jpg[/img][/center]

Opublikowano

U mnie hadzia.! Łap lajka! Dziękii. Inne puby i vipy nie działały a ten działa. Dzięki.

Wkońcu coś działającego! Dzieki opaki! Będe grau całą noc bo jurto nie ied do szkoy! kto gra ze ma??????

Kolego zaskakujesz mnie. Już drugi w ciągu 24h. Działa jak mój Fiat 125p (wszystko sprawne i nie wykrywalny przez radar, Ruskie myśliwce oraz Hackshield). Polecam -Piotr Frączewski.

Cytat Chucka Norrisa na dziś:

"Każdy hack to koń trojański bo ingeruje w procesy. Nie sztuka uciec gdy w d**ie sztuciec".

Rozumiem, że multikonta? Hack nie działa, to jest trojan ;). Pełno wirusów.

Gość _Maxiu_
Opublikowano

To Ty żyjesz ;D ?

Koxie ^^

Piona =D

@Top nie wiem jak wam to chodzi.

Ale gratki dla was xD

Może mój anty-wajrus jest za ten..teges pro ^^

Opublikowano

Nie pisałem, że mi nie wykrywa wirusów, tylko, że działa. A to jest różnica. :/

50ccab5d1d8b0.png

Opublikowano

Sam nie wiem co o tym myśleć, zaraz jadę do lekarza i wracam ok 12, także sam przetestuje tego hacka, wyłącze antywirusa.

Jak na razie:

jmyd.jpg

To gówno to virus... god mode został permanetnie zpatchowany po stronie serwera ! Nie pobierajcie bo stracicie konto

Podobno lifetaker został też spatchowany, ale powstał ponownie po roku przerwy albo i dłużej.

Nie pisałem, że mi nie wykrywa wirusów, tylko, że działa. A to jest różnica. :/

Hack być może działa, jednak zawiera jakieś wirusy :c.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...