Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem już od dawna w********cy :)

Okrzem

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

oczekiwałem z tym długo, ponieważ forum było wyłączone.. No więc jakieś 2 tyg. męczę się z pewnym problemem, przez który po prostu nie jestem w stanie sobie pochłostać ostro w Moderna. Otóż gdy załączam gierkę pojawia się taki oto komunikat:

dsfsdf.jpg

(Mam Win 7, ale no jak widać pewien program zmienia mi wygląd windowsa na mniej zamulający, już po prostu robiłem wszystko)

Także no, nic winy systemu, kompa raczej też nie, bo jak widać na grze mam już 122 godziny (z powodu braku czasu), a kompa mam jakieś 2-3 miesiące.

Reinstall gry nie pomaga, dwa razy go robiłem, co do komunikatu - zawsze dawałem NIE i jechałem z koksem, teraz po daniu TAK/NIE gra mi się włącza, ale ostro zamula, ma najgorsze ustawienia graficzne (co spowodowane jest daniem TAK w komunikacie), a największym problemem i moją zmorą jest to, że gdy próbuję COKOLWIEK zmienić, i chcę zatwierdzić zmiany "TAK'iem" gra po prostu mi się zwiesza, muszę wtedy walnąć kombinację jaką jest Alt+Ctrl+Del, włączam Menadżera zadań i przy oknie mw3 pisze "Brak Odpowiedzi", tak jest cały czas, robię resety, reinstale, czyściłem kompa i g*wno mi to dało! Proszę o pomoc, być może ktoś już tak miał, lub jest to wina patcha..

Opublikowano

Jasne, że oryginał. Widać po innych gierkach steam'owych. Aktualizacje, wydaje mi się że działa na najnowszej.

Nie moge zobaczyć obrazu , nie ładuję się , daj na jakiś inny hosting.

Edit:

Screen nie wydaje mi się być w tym kluczową informacją. Imageshack coś mi szwankuje więc napiszę ten błąd (w razie czego, prosiłbym o wyguglowanie go sobie ;/)

Uruchomić w trybie bezpiecznym?

Prawdopodobnie Modern Warfare 3 nie został prawidłowo zamknięty.

Czy chcesz uruchomić grę w trybie bezpiecznym?

Zalecane dla większości użytkowników.

Zmianie ulegną wyłącznie ustawienia systemowe. Układ sterowania pozostanie nie zmieniony.

Tak Nie Anuluj

No mniej więcej tak to wygląda.

Opublikowano

Jeżeli chcesz zmienić ustawienia grafiki bez wchodzenia do gry to zrób tak:

Znajdź na dysku folder "Steam", następnie "SteamApps" -> "common" -> "call of duty modern warfare 3" -> "players2"

I teraz w configu "config_mp" zmieniasz ustawienia do gry w MP, ten drugi jest od SP :)*

Na pierwszy rzut oka - masakra. Ale do ogarnięcia xD Na wszelki wypadek zrób sobie kopie tych pliczków :)

* Fail xD config "config" odpowiada za grafe :)

35175.png

Moje motocykle: Kawasaki KLR 650, Honda MTX 80.

A zbieram na Yamahe R1 ^_^

LWG!

Opublikowano

Hm.. Okej, no zaraz spróbuję. Ale dalej pozostaje kwestia tych pieprzonych zamulasów :( Ale i tak dzięki za swoją kwestię : )

Opublikowano

Okrzem, jak Ci pisze czy uruchomić w trybie bezpiecznym to dajesz "Nie".

Miałem to parę razy. Jak dajesz "Tak" to masz z tego więcej nerwów niż pożytku, ponieważ resetuje to wszystkie ustawienia graficzne i daje domyślne. Ja osobiście zmieniam rozdzielczość, jasność i inne parametry ponieważ od razu mi się lepiej gra.

0a720b9768a9a34c182d98b.png
Opublikowano

No wiesz mam te gre od premiery może była lekka przerwa z powodu bana ale mam tak za każdym uruchomieniem gry. Po prostu klikasz NIE i powinno śmigac ;-)

Masz problem? Chcesz pogadać? Spoko dodaj mnie na Steamie!
76561198010916883.png
Tam gdzie tysiące jezior, pełno lasów DZIKICH ZWIERZĄT

Opublikowano

Problem, że nie śmiga.. Śmiga to mi .. z miesiąc w sumie już bez gry, a mam chęć pograć.

ZAMULA, nie wiem z winy czego..

Opublikowano

No dobra, nic nie poskutkowało. A kiedy najbliższy patch? O ile będzie, i wiadomo coś o nim?

Opublikowano

Mi takie coś wyskakuje jak zamknę grę z poziomu Menedżera zadań... ale zawsze klikam "Nie" i wchodzi normalnie do gry.

graphic.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...