Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[P] AS-VAL

binguj_1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej. Właśnie jakieś 5 minut temu awansowałem na poziom pułkownika z czym odblokowała mi się broń "AS-VAL".

Jednak jak patrze, to jest trochę wybrakowana. Jak wiadomo w pierwszej opcji mamy celowniki, natomiast w drugiej tylko laser/latarke/większy magazynek. A trzecie miejsce? Kompletnie puste. Moje pytanie jest takie czy jak będzie jakas aktualizacja, to zostanie to poprawione? Mało osób chodzi z tą bronią, a mi nawet dobrze się nią gra. 900 Szybko strzelności oraz duże naboje.

Pozdrawia,

binguj_1

Opublikowano

AS VAL nie posiada tłumiku dźwięku niestety ... wiec w trybie Hardcore nie pograsz tą bronią. Ale za to na DM sprawuje się bardzo dobrze.

4413f330bb8432c63e27858760508949666.png

Opublikowano
AS VAL nie posiada tłumiku dźwięku niestety ... wiec w trybie Hardcore nie pograsz tą bronią. Ale za to na DM sprawuje się bardzo dobrze.

Dzięki za odpowiedź, lecz mi chodzi o aktualizację^^

Edit: I tak gram z G53 :D jako technik oczywiście.

Już się wszystkiego dowiedziałem od kolegi na ten temat, można wysłać do bin'a :D.

Edit: Przepraszam za double posta.

Opublikowano

Ja mysle, ze as val nie jest dobra bronia, mimo, ze ma dobra szybko strzelnosc to i tak jest to jedna z gorszych broni.

Opublikowano

AS VAL

AS VAL to zaprojektowany z myślą o oddziałach Specnazu karabin szturmowy wyposażony w integralny tłumik dźwięku. Zasilany jest specjalną amunicją 9x39 mm o zwiększonej penetracji. Z lewej strony komory nabojowej znajduje się szyna do mocowania celownika optycznego, kolimatorowego lub noktowizyjnego. Zamontowany na stałe tłumik uniemożliwia wykorzystanie broni podwieszanych.

Zródło: battlelog.battlefield.com

Wyjasnie dlaczego na 3 slot nie ma nic.... poniewaz 3 slot zajmuje intergralny tlumik... A czemu duzo osob nie gra?? Hmm bo nie ktorym nie chce sie i nieumia zabic za pomoca tak malej ilosci pociskow w mag. a do odblokowania trzeba nabic 200killi.

Pozdrawiam Madziaa[/color]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...