Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Nowy hack

mucka12

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam pytanie dzisiaj na TD widziałem typków którzy nie mieli odrzutu itd. no to w sumie nic hack jak hack

ALE !!!!!!!!!!!

mieli teleport hacka którego zawsze lubiałem czy ktoś go może znalazł bo patrzałem na innym amerykańskim forum i nic nie było

nieregulaminowa sygna

Opublikowano

Nie kurde chyba zapisałem replaya to bym ci wysłał gościu strzelał z obrotuwy bez rozgrzania i się teleportował po respie do nas

nieregulaminowa sygna

Gość patrykkos
Opublikowano

Witam z stego co wiem nie ma takiego chaka w tej grze nie mam możliwości teleportowania się zapewne był to lag według mnie temat zbedny do zamkniecia

to jak możesz umieść replay. chyba jest to w tym razie speed hak plus gościu miał lagi

Jest hack na teleport ze swojego respa na resp przeciwników tylko dawno go nie widziałem.

Mam pytanie dzisiaj na TD widziałem typków którzy nie mieli odrzutu itd. no to w sumie nic hack jak hack

ALE !!!!!!!!!!!

mieli teleport hacka którego zawsze lubiałem czy ktoś go może znalazł bo patrzałem na innym amerykańskim forum i nic nie było

Postaraj się intensywniej poszukać

:D Ja też spróbuję ;)Jak znajdę to wrzucę.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...