Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[I] MixMPC

Ray1902

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich bardzo serdecznie. Zauważyłem, że skoro istnieją pokoje MixPOL na Victorze to czemu nie mogłyby być tworzone od czasu do czasu MixMPC roomy? Co sądzicie o takim pomyśle?

Room byłby tworzony np. przezmenie, dzień wcześniej podana informacja o której godzinie zostanie utworzony pokój np. na Alpha Ch 6, wybralibyśmy pasujący nam tryb i można zagrać kilka gier, dzięki takiemu czemuś społeczność MPCForum razem mogłaby coś ugrać w Combat Arms. Żeby było jasne, zakaz hacków, tryb Elimination Pro lub S&D, jeżeliby takie coś wypaliłoby regulamin oraz informacje zostałyby podane tutaj.

Czekam na wasze opinie, co sądzicie o takim czymś.

Opublikowano

Dobry pomysł ;p Zobaczymy jak graja tu ludzie

Dostajesz pierwszego lajka ode mnie :)

Pomogłem? Kliknij : 83ab61d98042655cm.jpg

Opublikowano

Wiesz, jakiś miesiąc temu/półtora był podobny pomysł i kompletnie nie wypaliło, więc według mnie nie ma to większego sensu, bo i tak mało kto by chciał grać, były podpinane tematy ze wspólnymi grami i też były mało popularne, zobaczymy co sądzą o tym inni userzy w dziale.

Opublikowano

w sumie nie dziwie sie ze nie wypaliło kto by chciał grać z ludzmi z forum dla hackerów ;d ..

Na forum w dziale CA pełno osób które się udziela nie gra na hackach. Poza tym wprowadzić odpowiednie zasady i to widać, czy ktoś gra na wh czy bez.

Wypowiadać się, coraz więcej chętnych musi być, wspólne gry od razu był nie wypał, trzeba odpowiednio nazwać temat i go przypiąć w dziale ;).

Opublikowano

nie rozumiem na chuj te MixPole i inne gówna... Wcześniej jak się chciało grać z polakami to się robiło rooma, ogłaszało na chacie i wbijali...

Odpierdala wam całkowicie.

Nie urodziliśmy się w szpitalu, tylko w internecie

Opublikowano

nie rozumiem na chuj te MixPole i inne gówna... Wcześniej jak się chciało grać z polakami to się robiło rooma, ogłaszało na chacie i wbijali...

Odpierdala wam całkowicie.

Tak, napisać najlepiej na czacie Bravo wszyscy z mpcforum chodźcie do pokoju nr, wątpie, by ktoś wbił o danej porze, trzeba taki czas ustalić by każdy wiedział.

Opublikowano

@UP 2

Ty już tu nie hejtuj !!! Bo twoje wypowiedzi są żałosne !!! Cały czas chcesz dostawać warny ??

Pomogłem? Kliknij : 83ab61d98042655cm.jpg

Opublikowano

Po prostu się robi room o nazwie MixMPC i już każdy wie + hasło jakieś łatwe oprócz "dópa" :D

Hasło "dópa" jest na mixpolu, można dać obojętnie jakie, wątpie, by osoby z zagranicy wbiły.

Opublikowano

Było, mój ziomuś (Strucel) się tym osobiście zajął.

Ale tych graczy mocno pojebało, i rozjebał ten cały turniej o ściane..

Nie wypali nie masz szans...chyba że coś im się w głowie poprzestawiało ^^

Opublikowano

Było, mój ziomuś (Strucel) się tym osobiście zajął.

Ale tych graczy mocno pojebało, i rozjebał ten cały turniej o ściane..

Nie wypali nie masz szans...chyba że coś im się w głowie poprzestawiało ^^

Jaki turniej? Mowa tutaj o normalnym pokoju w którym będą rozgrywane gry.

Opublikowano

w sumie nie dziwie sie ze nie wypaliło kto by chciał grać z ludzmi z forum dla hackerów ;d ..

Zgadzam się .... po grzyba robić wspólne gry na forum dla cheaterów

98216321103540315785.jpg

Opublikowano
Jaki turniej? Mowa tutaj o normalnym pokoju w którym będą rozgrywane gry.

On miał takowy zrobić z tego turniej.

Ale tak to było co dzień o 20 takie SND ;D

I sobie graliśmy na luzie..

Więc na tej samej zasadzie działał ten room.

Opublikowano

On miał takowy zrobić z tego turniej.

Ale tak to było co dzień o 20 takie SND ;D

I sobie graliśmy na luzie..

Więc na tej samej zasadzie działał ten room.

Wydaje mi się, że jest do ogarnięcia - specjalny regulamin, ogłoszenie, normalne gry bez żadnych turniejów.

Opublikowano

@UP 2

Ty już tu nie hejtuj !!! Bo twoje wypowiedzi są żałosne !!! Cały czas chcesz dostawać warny ??

lol, zabroń mi :D

Gimbie, wykurwiaj do szkoły, a potem coś do mnie sap.

Tak więc Booya & GTFO.

6109157324d890cf72c976.gif

@btw.

Was nie można zebrać na konkurs i utalić na jedną godzinę, a co dopiero na swobodną grę....

@bajdałej 2. za tego posta nie dostanę warna, gdyż wnosi coś do Topicu, tak samo jak poprzedni.

Nie urodziliśmy się w szpitalu, tylko w internecie

Opublikowano

Na prawde łudzisz się że nie będa wchodzić kidy z hackami ?

Powodzenia...

Być może, takich bez problemu da się wyrzucić i rozpoznać.

Opublikowano
Być może, takich bez problemu da się wyrzucić i rozpoznać.

To sobie rozpoznaj ;D

Dodałeś takie fajniusie chamsy, że teraz każdy je zajebie i bd jebał to mocno w ryj.

Bo za chuja się nie dowiesz czy ma, czy nie ma ;D

Ja i tak nie wbije, bo dorazu = wypierdalaj, modder noob itp..(ma chamsy)

Dla tego pomysł upada.

(Wiem że chcesz dobrze itp., ale po kiego wafelka się starać jak oni rozjebią twój pomysł o ściane oO ? )

Opublikowano

To sobie rozpoznaj ;D

Dodałeś takie fajniusie chamsy, że teraz każdy je zajebie i bd jebał to mocno w ryj.

Bo za chuja się nie dowiesz czy ma, czy nie ma ;D

Ja i tak nie wbije, bo dorazu = wypierdalaj, modder noob itp..(ma chamsy)

Dla tego pomysł upada.

(Wiem że chcesz dobrze itp., ale po kiego wafelka się starać jak oni rozjebią twój pomysł o ściane oO ? )

Wystarczy ogarnięta elita, to widać jak ktoś Ci robi prefire, albo gra na chamsach, bez problemu da się to rozpoznać.

Opublikowano

Wystarczy ogarnięta elita, to widać jak ktoś Ci robi prefire, albo gra na chamsach, bez problemu da się to rozpoznać.

Hmm a znasz może:

Mam słuchawki noobie !

:)

98216321103540315785.jpg

Opublikowano

Hmm a znasz może:

Mam słuchawki noobie !

:)

Taki tekst jest szczególnie mówiony przez dzieciaków, to chyba nie są słuchawki, jak jesteś scampiony za skrzynkę i od razu wyskakuje Ci osoba i obraca się w Twoją stronę oraz robi prefire.

Opublikowano

@up nie sądzisz że gra hackami nie ma sensu jeśli miała by je używać cała drużyna?

Ja jestem na nie dlaczego?

Był kiedyś konkurs to ludzie mieli nakazane przyjśc a i tak często nie przychodzili to ile w tym roomie będzie osób na dzień z 5?

Może miesiąc dwa ale napewno nie teraz

681731482015096381754.png

Czytaj uważnie, masz Boga na linii.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...