Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pomoc Zablokowali mi konto bez powodu

diesel111

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Gdy chciałem się zalogować w grze to mi wyskoczyło:

Na tym koncie nie były używane żadne hacki ani boty.

Pomocy mialem prawie 18lvl i ok 13 tys. dinarów.

Opublikowano

18lvl i 13k dinarów ... Dużo :D

#topic

Jedyne wyjście co możesz zrobić w tej sprawie to napisać ticketa ;-)

Może dostaniesz Un-bana

Opublikowano

Wątpię.

Nieodbanowują. Jedynie wtedy gdy są mass-unbany.

18 lvl i 13k dinarow to nie takie wielce.

Mi zbanowali za nic 3 konta.

13 lvl

16 lvl, 500k dinarów, 1000 g1 wydane

19 lvl 200k dinarów, 800 g1

Więc nie jest to jakaś wielka strata.

Możesz napisać ticketa ale wątpie i w 99,(9) % nie odbanują.

Opublikowano

GamersFirst na koniec robi czystki jeszcze

http://warrock-stats.com/index.php?site=lastbans&date=2012-05-09&sort=level-DESC&page=18

upaodl131d2.png

Moje Cheaty :

No_Menu

http://www.mpcforum.pl/topic/624388-undetected-no-menu-jacello/

http://www.mpcforum.pl/topic/622343-undetected-no-menu/

D3D:

http://www.mpcforum.pl/topic/628413-undetected-d3d-jacello-v10/

http://www.mpcforum.pl/topic/629602-undetected-d3d-jacello-v11/page__pid__4526048#entry4526048

Opublikowano

Napisz ticketa - proste ?

Zresztą to co straciłeś wbija się w dzień - dwa .

Zresztą nie opłaca Ci się pisać ticketa ponieważ :

- odpiszą, że masz VIP'a na zombie

- PWLV ( raczej nie Tobie )

- VIP'a z 'gps' ( jak komuś tak napisali - dostawał bana za OVC )

Opublikowano

skąd wiesz że tak mu odpiszą? jesteś jakimś jasnowidzem? nie wiadomo , możliwe że sie pomylili , te bezmózgie adminy banują byle kogo jak to było w mass-banach ;)

także nie straszcie chłopaka , bo nie wiadomo jak to będzie ... napisz ticketa i sie dowiesz co i jak z twoim kontem...

wg. mnie radze ci zaaplikować sobie warbota i w noc i dzień masz ten upragniony 18 lvl (nawet wyższy) i z 200k dinarów + :))

taka moja wypowiedz w tej sprawie , pozdrawiam

Opublikowano

dobra wszystko fajnie , ale ten topic nie jest po to żeby sie chwalić swoim eq i levelem ale żeby koledze pomóc + prosze o % dla powyższych panów za offtop

Opublikowano

Ja straciłem 18 lvl i 500 k i 1200 g1 -.-

dobra wszystko fajnie , ale ten topic nie jest po to żeby sie chwalić swoim eq i levelem ale żeby koledze pomóc + prosze o % dla powyższych panów za offtop

Nie chwale się, bo teraz mam jeszcze lepsze i tylko mi strata czasu na to konto, ale to co on nabił to wbija sięna luzie w tydzień bez hacków

lub 1 noc na plvl

Kupujesz za 5 zł 3days base pass i elo.

Mój kumpel ma dziś 21 lvl 300k dinarów i do dziś go nie zbanowali od pół roku.

Opublikowano

2 lata temu uzywalem, mnostwo chitow.

nigdy nie zostalem zbanowany a moje konto caly czas dziala.

nie mam pojecia dlaczego ? moze fart ?

polecam napisac ticketa czesto to duzoooo daje :) jesli masz jakis problem z ang. napisz do mnie na pw pomoge

graphic.png
Opublikowano

skąd wiesz że tak mu odpiszą? jesteś jakimś jasnowidzem? nie wiadomo , możliwe że sie pomylili , te bezmózgie adminy banują byle kogo jak to było w mass-banach ;)

także nie straszcie chłopaka , bo nie wiadomo jak to będzie ... napisz ticketa i sie dowiesz co i jak z twoim kontem...

wg. mnie radze ci zaaplikować sobie warbota i w noc i dzień masz ten upragniony 18 lvl (nawet wyższy) i z 200k dinarów + :))

taka moja wypowiedz w tej sprawie , pozdrawiam

W jakim świecie ty żyjesz , nie ma banów ZA DARMO rozumiesz? :) Może miałeś podejrzane oprogramowanie na komputerze i zostało one wykryte , mówię tutaj o przeróżnych programacach które ingerują w czystość gry;) Także straciłeś konto , następnym razem będzie to przestrogą do ściągania jakichkolwiek plików niezgodnych z prawami w internecie .Tyle;)

xterroriiizm.png

5298185084f5deb3d2b572.png

Opublikowano

mnie juz doyc dawno zbanowali ale na gre poszlo powyzej 1000 zl :( pisalem ticketa a oni nic napisalem na forum usuneli ;(.

Opublikowano

mnie juz doyc dawno zbanowali ale na gre poszlo powyzej 1000 zl :( pisalem ticketa a oni nic napisalem na forum usuneli ;(.

na forum administracja nie przesiaduje , tylko moderacja ;) Wystarczy wysłać ticketa i dostaniemy sensowną odpowiedź ;)

xterroriiizm.png

5298185084f5deb3d2b572.png

Opublikowano

na forum administracja nie przesiaduje , tylko moderacja ;) Wystarczy wysłać ticketa i dostaniemy sensowną odpowiedź ;)

i tak zostalo mi tylko tmp9 medic boxy ammo boxy zostaly na 10 lat :P wiec reszta juz minela:( a tyle broni bylo :(

Opublikowano

Ja nie wierze w te wszystkie bany za nie wiadomo co itp.

Gram w wr od chaptera 1. Dostalem 3 bany. 2 razy za bota i 1 za zmodyfikowane items.bin . Pozatym nigdy free bana nie dostalem. Posiadam +5 kont i na żadnym nie ma bana, dziwne? Nie! Bo niczego nie używalem, proste.

snikersproject1.png
Opublikowano

(duza strata :)) no nic stwórz nowe konto i żyj dalej :)

# post nic nie wnosi. użytkownik prosi o pomoc^ | Grasu

PSG <3

Opublikowano

Masz kilka wyjść... Możesz napisać ticketa, chociaż to nic nie pomoże bo nie odbanowywują pojedynczo. Możesz założyć nowe konto, bo to co napisałeś to spokojnie 3 dni i masz odrobione. Bana na pewno nie dostałeś bez powodu, pamiętam jak banowali za bugi <3 nie używałeś ostatnio jakichś?

Nieregulaminowa sygnatura

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...