Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Metin2Mod

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam Moda od Kamera podmieniłem pliczki i w ogóle jest fajnie, ale gracze mi pisali, że mam WH, a nie miałem on, później sprawdziłem to czy jak bije to widac i jednak nie, pliki wrzucone do czystego spatchowanego metka oczywiscie zablokowane. Dlaczego nie widac, ze bije np. metki?? Szybka odpowiedz...

Opublikowano

Rozumiem że grasz na Globalu, jeżeli ustawisz sobie 250 szybkości ataku to ty widzisz normalnie, ale gracze którzy Ciebie widzą, to widzą jak byś miał WH i to może dlatego...

Kolejną kwstią może być to że chcą od Ciebie wyłudzić passy do konta mówiąc że masz WH i odsyłają Cię do danej stronki abyś zobaczył swój Stan konta, ale to wszystko bzdura.

Liczę na like.

52e31fec.jpg

09.05.12r

Pomogłem?

Daj +!

Opublikowano

Na Kamer modzie jak zwiększysz szybkość ataku ty widzisz jakbyś normalnie bił ,ale reszta widzi jakbyś zakurwiał po prostu radzę ci nie ustawiać wartości ataku

Opublikowano

Najszybszy sposób na wyrwanie bana - Szybkość ataku.

Widać to, jak np. masz 300 dodatkowej szybkości, więc nie radzę tego używać, mówię o pl'ach bo nawet zwykły noob może Cię za to zgłosić.

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

No dobra widać to ale na privie sobie wchodzisz o 6 rano odpalasz horse block i tego hacka na speed ataku i expisz .

a tak przy okazji można link?

sygnathl.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...