Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

W jakim dniu restartuje się sklep?

Great White

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dołączam sie do pytania xD 1670rp mam do wydania i czekam na promocje i kiedy beda? Chodzi mi o dokładny dzień ( chyba w sobote ale nie jestem pewien)

Opublikowano

Może jak sie zakończy akutalna? U mnie teraz (US) jest na nasusa i cos jeszcze i trwa ona jeszcze 36h. Od razu po niej jest inna czy trzeba czekac?

Opublikowano

Promocja pojawia się wraz z nadchodzącą sytuacją. NP Powstanie nowego champa to są obniżane koszty innych, albo jakieś święto ;) I tak jak up-y we Wtorki i piątki, ale zdarzają się też wyjątki ;P

eune

Opublikowano

Szukajcie na League of Legends wiki, czasem piszą o kolejnyh promocjach. A jak skończy się jedna to proste, że przyjdzie druga. Teraz jest fajna promocja na Jax'a i skina oraz na 3 postacie i jeszcze 3 skiny zrobiona przez Mundo ;) . 12 maja powinna dojść nowa dostawa bo obecna kończy się 11 maja.

wikmk9.jpg

Opublikowano

No w kazdy wtorek 3 skiny na przecenie w każdy piątek 3 postacie na przecenie i postacie trwają od piątku do niedzieli 24:00 a skiny nie pamiętam. Czasami jeszcze pojawiają sie promocje gdy na przykład taki mundo sprzedaje postacie :D jak np tu http://eune.leagueoflegends.com/pl/news/prezes-mundo-og%C5%82asza-wyprzeda%C5%BC-nowych-sk%C3%B3rek-i-bohater%C3%B3w tylko że promocja trwała od wtorku do piątku a w piątek doszły jeszcze kolejne przeceny. Te promocje co podałem wyżej w linku nie są regularne tylko co jakiś czas.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...