Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ]Postac defowa z srednim dmg.

Greedo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Polecam Blickranka(Nie wiem jak się piszę) jest twardy ma wysoki dmg a w razie czego włącza się bierna i ratuje ci życie.

Także Volibear wysoki dmg i jest tankiem.

Opublikowano

@2UP

Blitz ma DMG?? w dupie...

Bierz mordekaisera.. Ma potężne dmg i jest bardzo twardy! Dzięki passywowi ;)

eune

Opublikowano

Blitzcrank jest supportem i jest głupotą robienie go na AP. Za 3150 z najlepszych offtanków to Shen, Udyr ( polecam ale długo się go ogarnia ), Gangplank, Rammus (Tank ale dosc duze DMG), Mundo (Tank z duzym DMG), Cho Gath (Tank, Offtank) ma dosc duzy dmg, 650 true z ulti. Garen i Gragas również godni uwagi. Ale ja polecam uzbierac jeszcze 1,7k IP i kupic za 4800IP Irelię.

To jest jedna z najlepszych postaci, chyba drugi offtank taki nie istnieje, ma potężne obrażenia, bardzo dużą wytrzymałość i nie jest trudna do ogarnięcia. Niestety ostatnio dostała nerfa, jej W biernie mniej leczy a ulti ma dluzszy cd. No szkoda, ale dalej jest grywalna i dobra, tylko teraz trzeba bardziej skupić się na farmie z AA. No i nie szalej w early zbytnio tylko farm. Irelia MUSI duzo farmic i szybko zdobyć kasę by kupic Trinity Force, potem jest już tak mocna, że praktycznie nie można jej zabić (oczywiście idziesz z teamem) a kille wpadają... Potem Frozen Mallet, Atma, potem Tanky.

@edit No i tak jak upy, Morde bardzo mocny pick, wręcz OP, Malphite dobry tank i inicjator TF.

Opublikowano

Dzieki za udzielenie sie w temacie.Ale caly czas zastanawiam sie nad trzema klasami.Teemo,mordekaiser,cho gath.

Pomoglem? Daj like,to nic nie kosztuje.

Opublikowano

Mordekasier, bo ma wyrąbaną tarcze, mega dmg, sam może carrować gry dzięki ulti :)

Blitzcrank jest supportem i jest głupotą robienie bo na AP. Za 3150 z najlepszych offtanków to Shen, Udyr ( polecam ale długo się go ogarnia ), Gangplank, Rammus (Tank ale dosc duze DMG), Mundo (Tank z duzym DMG), Cho Gath (Tank, Offtank) ma dosc duzy dmg, 650 true z ulti. Garen i Gragas również godni uwagi. Ale ja polecam uzbierac jeszcze 1,7k IP i kupic za 4800IP Irelię.

To jest jedna z najlepszych postaci, chyba drugi offtank taki nie istnieje, ma potężne obrażenia, bardzo dużą wytrzymałość i nie jest trudna do ogarnięcia. Niestety ostatnio dostała nerfa, jej W biernie mniej leczy a ulti ma dluzszy cd. No szkoda, ale dalej jest grywalna i dobra, tylko teraz trzeba bardziej skupić się na farmie z AA. No i nie szalej w early zbytnio tylko farm. Irelia MUSI duzo farmic i szybko zdobyć kasę by kupic Trinity Force, potem jest już tak mocna, że praktycznie nie można jej zabić (oczywiście idziesz z teamem) a kille wpadają... Potem Frozen Mallet, Atma, potem Tanky.

@edit No i tak jak upy, Morde bardzo mocny pick, wręcz OP, Malphite dobry tank i inicjator TF.

Dodam, że irelka dostaje tera buffa do early ;)

Tak gdzieś jakiś czas temu czytałem.

Opublikowano

Ja osobiście polecam Ci irelię, pantheona, cho'gath, mundo ;> nie polecam Ci na tanka Gragasa jak ktoś tam pisał bo to jest AP na mida a nie tank.

Riven też ma niezłe DMG jak włączy ulti przed kombo, ma stuna i łatwy system ucieczki ;)

Olaf jest dobry bo z pioruna ma trueDMG. Z magów na solo topa polecam Ci Vladimira i Kennen'a ;)

to wszystko ode mnie, powodzenia w grze.

1336679897-U627890.png

Opublikowano

Dzieki wszystkim za ujawnienie swojego zdania.Juz podjolem decyzje i kupilem cho gatha-nie zaluje.Temat do zamkniecia.

Pomoglem? Daj like,to nic nie kosztuje.

Opublikowano

Blitzcrank jest supportem i jest głupotą robienie bo na AP. Za 3150 z najlepszych offtanków to Shen, Udyr ( polecam ale długo się go ogarnia ), Gangplank, Rammus (Tank ale dosc duze DMG), Mundo (Tank z duzym DMG), Cho Gath (Tank, Offtank) ma dosc duzy dmg, 650 true z ulti. Garen i Gragas również godni uwagi. Ale ja polecam uzbierac jeszcze 1,7k IP i kupic za 4800IP Irelię.

Blitzcrank gdyby nie to ze ma ciezko na linii bo jest kontrowany prawie przez wszystko by byl najlepszym offtankiem podobnie jak Mundo.

bez takich linków, ponowne umieszczenie ban 30 dni.

Opublikowano

A dlaczego przez wszystko? Ma tylko 2 ofensywne skille (dosc slabe), bez ulta nic nie zrobi, a tak naprawde na lini kontrują go MINIONKI! Tak bo nie moze lapką wycelować.

Opublikowano

Na ten z dmg polecę blitza i shena.

Shen taunt, pod turretem free kille.

Blitz cd na ulta, łapa, speed.

Opublikowano

Nasus za 1350. Pod full tanka zabiera 1/2hp AD carry.

Do 30 min stoisz na linii i farmisz masz gdzieś team, wrogowie pushują ci inhi, odpalasz ulti i w 30 sek pushujesz towery, inhi i nexus wroga.

dobrze opisuje ignorowanego Nasusa.

Cytat z polskiego forum lola

Opublikowano

Malphite ( mocny tan i nie najgorsze DMG )

Biltizcran ( jeden z najmocniejszych tanków w lolu i również dobre DMG )

ew. Taric ( leczy HP i tank )

Opublikowano

Ja polecałbym ci Udyra.Ma sporo hp i dobre DMG,nawet bardzo.Tylko należy go dobrze zbudować.

92638836957749081572.png

Sygna by iLoveLive

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...