Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Sworsman's Tale

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Trochę może informacji:

- Plan i projekt gry rozpoczął się w 27.06.2011 roku wtedy zacząłem planować grę.

- Gra w pełni darmowa.

- Do gry wystarczy tylko przeglądarka.

- Gra będzie posiadać swoiste duchowe monety których zakup ułatwi grę i pomorze utrzymać serwer:)

- Duchowe monety będzie można również zdobywać po przez branie udział w ewentach i dzięki utrzymywaniu się w rankingu na pierwszym miejscu :)

- Wszelakie informację i aktualności będę zamieszczał na Blogu http://www.swordsman-tale.tk/

Trochę może o grze:

Gracz zaczyna grę jako słaba dusza w krainie ogarniętej mrokiem Jimmu. Ma za zadanie jak w każdej tego typu grze rozwijać się i zdobywać doświadczenie po przez walki/misje i etc.

Więcej można znaleźć na Blogu podanym wyżej :)

No i fabuła ogółem:

Kraina dusz składa się z 9 pomniejszych lokacji w których znajdziemy liczne demony "Oni".

I jednego miasta Jimmu.... Cały gra polega na walce z demonami i zostaniu największym bohaterem w Ludności Dusz

Autorzy:

Asd126 inaczej Okatawo :)

Więcej informacji znajdziecie na http://www.swordsman-tale.tk/ -.-

Opublikowano

Gratulacje. Napisz do mnie na GG to ci mogę dać pare rad jak pozabezpieczać wszystko. (Nie będziesz musiał mi dawać kodu gry chyba ,że coś bardziej skomplikowanego) :).

A jeszcze - W jakich językach to pisałeś ? (Nie chodzi mi o Polski :P)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...