Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Aktualizacja 7.3

dacek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć ;/ mam problem otoz mój kolega musial sciagac 200 iles mb nowej aktualizacji a ja musze sciagac 200iles i do tego pisze :

Sprawdzanie klienta gry : pobieranie aktualizacji 2145.94mb

tyle pozostalo ....czyli 2 gb aktualizacji :(

31588_504168146284703_1440492924_n.jpg
Opublikowano

Pewnie masz jakieś mody wrzucone choć miało samo aktualizować do pierwotnej wersji, jedynie pozostaje ci zrobić reinstal wota albo pobierać sobie to 2gb:D liczę na like

Pomogłem? ;) Daj like :)

Opublikowano

Nie dam nic niestety like bo mi nie pomogles , bez urazy ale gdybym nie mial wyjscia to sam bym sciagnal 2gb

Opublikowano

To jest właśnie to, że taki kolega nic nie wie i tu będzie nam kity wciskał. Jeżeli ściągasz od nowa to masz pecha> Mody.

signature.png

"Your mother is a nice Lady"

- Said no FPS gamer ever.

Opublikowano

Sciągałem pingwiny z madagaskaru voice pack i potem zamienilem , dodam ze wszystko smigalo i nie bylo juz pingwinow ... wszystko zamienione ;/ - yyy mod mialem jeszce na skiny hitzone

Opublikowano

Ja miałem na 7.2 modów od cholery i nie miałem żadnych jest opcja że system wykrył w katalogu jakiś błąd i go usunął ale to nie twoja wina system ma takie reakcje czasem ja miałem taką sytuacje w TeamFortress 2 gram sobie gram i gram na następny dzień włączam muszę pobrać 10GB :\

graphic.png

Opublikowano

@up

to pewnie dlatego ze ty wrzucales to res_mods, czyli do folderu ktory podczas aktualizacji jest nie ruszany, a on wrzuci do folredu res, ktory jest aktualizowany i jesli wykryje nieprawidlowe pliki, pobiera wszystko od nowa.

Opublikowano

Jakie pliki mam podmienic ? bo zrobilem kopie tych normalnych i jak zamienie je to bedzie jak kiedys

Opublikowano

po 1 jak pobrałeś pzcha 7.3 ( nie pobieraj przez lunchera bo wtedy całego klijenta często chce pobrać)

pobiesz z torrenta lub serwera

instaluj

przerzuć mody z mod_res/7.2.2 do 7.3

i graj

Opublikowano

Teraz nic się nie poradzi, na przyszłość nie wrzucaj modów do res tylko do mod_res.

Musiałbyś podmienić wszystkie katalogi do których coś wrzucałeś i wyszłoby na to samo co ściąganie 2GB

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...