Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[YouTube] Jak nagrać w jakości HD 720P

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema. mam problem. Chodzi o nagrywanie filmu .

nagrywam film, jest wszystko spx. Renderuje go w SonyVegasPro 10 w jakość HD i nic ;./

Renderuje w WindowsMovieMaker w jakość HD i na yt też nic. 420p :(

Znacie jakiś na to sposób?

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7

Opublikowano

Musisz troche poczekać HD nie od razu styka na YT film musi się dobrze przetworzyć

1xbQbvo.png

"Znalazłem w sobie radość wynikającą  ze świadomości, że chcę wałczyć" - Witold Pilecki

Opublikowano

w windows live maker.

w przypadku windows 7 załaduj projekt ( filmik ) i potem zapisz w rozdzielczości 1080p ( polecam )

random.jpg

Opublikowano

1. Mam xp.

2. 1 miesiąc to chyba dużo czekania co nie?

3. Jeśli wie niech odpowie Proszeee ! :P

Opublikowano

@up.

Nie. Nagrywałem kamerą ( w ustawieniach wybrałem HD i na yt było hd )

Moje pytanie brzmi. W jakiej rozdzielczości nagrać, zeby bylo hd

Opublikowano

1024 x 720 chyba

Potrzebujesz strony internetowej? Pisz śmiało, jestem do waszej dyspozycji. (Jedyna możliwość zapłaty to pieniądze (przelew, SMS, doładowanie), innej nie przyjmuje i nawet nie masz co pisać).

Opublikowano

W rozdzielczości x na 720.

Polecam wrzucic film do camtasi wybrać opcję ?YouTube HD? i już.

Opublikowano

Camtasia do gówno. Byle jaki program do tworzenia filmów ma opcje HD na 100% nawet głupi Movie Maker po ściągnięciu odpowiedniego pluginu to ma

1xbQbvo.png

"Znalazłem w sobie radość wynikającą  ze świadomości, że chcę wałczyć" - Witold Pilecki

Opublikowano

http://www.mpcforum.pl/topic/300894-hd-to-nie-problem-czyli-zapis-filmu-pod-youtube/

Po za tym wiele innych poradników w dziale :

http://www.mpcforum.pl/forum/368-film-i-animacja/

Zapraszam :)

1363095337-U286162.png

Opublikowano

Polecam Camtasia Studio 7 - dobre dla początkujących. Po nagraniu filmiku przeciągasz go na oś czasu i wybierasz jakość (1280x720 to HD).

Opublikowano

FIlmu nigdy nie nagrasz w hd. Hd tworzy sie przy renderowaniu. Polecam Camtasia Studio. Wrzucasz film na os czasu , wybierasz rozdzielczosc HD iles na iles i renderujesz i masz 720 p

Panie znawco, obraz od razu nagrywa się w 1280x720 lub 1920x1080, żeby nie mieć potem problemu z paskami po bokach. Obraz nagrany(nawet bez renderowania) w jednej z tych rozdzielczości jest poprawnie obsługiwany przez youtube pod warunkiem, że nie mamy jakiegoś dziwnego rozszerzenia.

Top: Renderuj film w rozdzielczości 1280x720 lub 1920x1080. Po przesłaniu na youtube musisz trochę poczekać zanim youtube go przetworzy

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...