Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Skręcenie

p4w6i4

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wczoraj skręciłem sobie rękę pojechałem do szpitala i lekarz powiedział że maść + opaska i koniec. Zdziwiło mnie trochę że ani szyny ani żadnego nastawiania .I pytanie ile będę musiał smarować żelem i nosić opaskę aż ręka dojdzie do normalności ?

sygnatura to nie miejsce na takie oferty, skorzystaj z działu giełda.

Opublikowano

To trzeba było się zapytać lekarza :P pewnie 2tyg albo 1msc

Masz jakiś problem bądź pytanie dotyczące komputera? Napisz do mnie, a postaram się ci pomóc.

Opublikowano

Tak,dokładnie trzeba było się zapytać.

Ja też kiedyś skręciłem rękę to coś około 1,5 tygodnia smarowałem i okłady robiłem.To zależy czy masz spuchniętą czy nie,bo opuchlizna rożnie schodzi.

1346581101-U331713.gif ExModNFSW I NFSWHelper 1346581101-U331713.gif

Opublikowano

No mogłem się spytać ale zapomniałem i jeszcze taki nie miły był :P NIe nie puchnie na razie. Okłady jakie z czego ? I czy to normalne że kość przeskakuje ?

sygnatura to nie miejsce na takie oferty, skorzystaj z działu giełda.

Opublikowano

No mogłem się spytać ale zapomniałem i jeszcze taki nie miły był :P NIe nie puchnie na razie. Okłady jakie z czego ? I czy to normalne że kość przeskakuje ?

Jak ci nie puchnie to pewnie masz stłuczoną, a nie żadne skręcenie. Nie histeryzuj, za 3 dni przestanie boleć...

742611478555387739101.jpeg

Opublikowano

Za parę dni przestanie, kiedyś miałem tak samo. Ale smarować około tydzien, nawet jak nie boli ;>

93353141365207679707.png
by kml14

Cytat

I fight for peace, that's what I'm up here for.

- Patrick ,,PJ" James

Opublikowano

Już widać mądrych userków "jak ci nie puchnie to masz stłuczoną" -> AHAAHAH... nie no nowości się dowiaduje o stłuczonej częsci ciała - OK fajnie.

Ja prdl

https://www.google.pl/search?q=forum+medyczne&ie=utf-8&oe=utf-8&aq=t&rls=org.mozilla:pl:official&client=firefox-a

Tak ciężko z google skorzystać ??

1xbQbvo.png

"Znalazłem w sobie radość wynikającą  ze świadomości, że chcę wałczyć" - Witold Pilecki

Opublikowano

Ahh nie dawno miałem skręconą kostę...skręcenie nie fajna sprawa../

Smaruj przez 2 tyg + ta opaska.

Nie dają żadnych szyn czy "nastawiania".

Oszczędzaj rękę...

Ja tego nie robiłem i teraz po pół roku dalej , gdy gram w nogę mam czasami z nią problemy...

394591421101183179764.jpeg
Opublikowano

omg.. co za ludzie, weź zamiast pytać ludzi z jakiegoś internetowego forum zapytaj się rodziców albo wpisz w google "skręcenie" i ci wszystko wyskoczy.

Już widać mądrych userków "jak ci nie puchnie to masz stłuczoną" -> AHAAHAH... nie no nowości się dowiaduje o stłuczonej częsci ciała - OK fajnie.

Ja prdl

https://www.google.p...lient=firefox-a

Tak ciężko z google skorzystać ??

To forum istnieje po to by pytać się o rzeczy których nie jest się pewny.

hardyizory.jpg

/ To co było, nie wróci... /

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...