Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Czy hack z tej str działa?

Psycholss0

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam , otóż znalazłem hacka brak skanu. Dużo osób mówi że ten hack jest dobry itp więc dlatego chciałem się was zapytać Czy działa . Nie mogę tego sciągnąć przez te zje.... reklamy . Wiecie może też czy da się ominąć?

Opublikowano

Nie ma, nie bylo i nie bedzie takich hackow.... Zapamietaj ze do zadnej gry (procz privow-w co tez watpie) nie ma hackow na walute w grze.

Opublikowano

Hacki tego typu na ogół nie działają, a mają w sobie

KeyLoggery, więc lepiej nie ściągaj... Hacki bierz tylko

z zaufanej strony takiej jak MPC Forum.

­Keelah se'lai

Opublikowano

Aha , ponieważ wszyscy mówią thx itp więc myślę że działa . a zresztą dzisiaj zaczołem więć co mi tam ;p xD A te reklamy da się jakoś ominąć??

Opublikowano

Coś takiego nie istnieje i prawdopodobnie istnieć nie będzie! Nie dajcie się nabrać! Wszystko to ma na celu ukradnięcie wam konta. Jest jeden projekt na epvp i z tego co słyszałem udało im się shackować uri ale na pewno nie powstanie program który by to robił. O ile boty są legalne w świetle prawa to hackerstwo już nie i kończy się to wyrokiem sądu...

Opublikowano

Kolego ... co Ci tam? KeyLogery mają to w sobie..że przy każdym obojętnie jakim logowaniu (na wybraną przez stwórce gre/poczte) itp.. się zalogujesz (czasami może to być wszystko) on przejmie Twoje passy. Nie radze Ci tego pobierać bo on jeszcze za to ciągnie kase (za te reklamy, a dokładniej za wrzucenie na ten hosting)

12096517424cdeec1e1a459.jpg

sygnatura1.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...