Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PROBLEM] Hacking konta na serwie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

heh ..

naprawdę nie lubię takich dzieciaków co rozwalają serwery dla zabawy.

Mam nadzieję że nie jesteś jednym z nich :)

c0a083870cbcff376202a67662460502.jpg

"Na wojnę nie idzie się po to, by zginąć za ojczyznę, tylko po to, aby jakiś inny sukinsyn zginął za własną"

Hals von Tasseninck, Wielki Książe Ostlandu

Opublikowano

heh ..

naprawdę nie lubię takich dzieciaków co rozwalają serwery dla zabawy.

Mam nadzieję że nie jesteś jednym z nich :)

Nie o to chodzi , chcem upomnieć Admina za bezmyślne banowanie graczy ( Admin nie daje nic wytłumaczyć ) Ps. nie ja mam bana :D A chcemy mu pograc na nerwach nic wiecej , serwa tknąć nie chcemy tylko staramy sie o unbana dla kolegi

Powiem krótko NIE DA SIE :)

gildie możesz skasować z konsoli ;)

To wiem :) Klonowanie itemkow i usuwanie gildi to łatwizna ale czasami się nie da usunąć gildi :)
Opublikowano

Jeśli serwer wam się nie podoba, to czemu nie zmienicie na inny? Później ktoś przeczyta ten post i będzie innym serwery rozwalał.

| Pijawka I | Pijawka II | Pijawka III | MPC User I | MPC User II | MPC User III | MPC Member | MPC Member II | ProUser | MPC Member III | MPC Team | Postmaker | Postwriter |

Opublikowano

Jeśli serwer wam się nie podoba, to czemu nie zmienicie na inny? Później ktoś przeczyta ten post i będzie innym serwery rozwalał.

Nie wiesz o co chodzi to się nie wtrancaj idź sobie gdzie indziej posty wbijać -,-
Opublikowano

Ja po prostu zapobiegam. Mi samemu ktoś się włamał, a takie tematy jak ten, są po prostu informacją dla hakerów, jak łatwo włamać się i namącić na serwku.

| Pijawka I | Pijawka II | Pijawka III | MPC User I | MPC User II | MPC User III | MPC Member | MPC Member II | ProUser | MPC Member III | MPC Team | Postmaker | Postwriter |

Opublikowano

jest w chu trickow ale ja juz niue udostepniam wszystkich bo to psuje wszystkie serwery ;) Mój serwer był ofiarą ;) Bugi głownie wywodzą sie przez źle skonfigurowane permissions albo przez plugin ;)

Falsebook

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...