Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Udoskonalenie map

wilku95

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam zauwazyl ktos ze wczoraj w updatdzie na oil rigu doszlo w wentylacji otwarta klapa i w tym pytanie czy doszlo cos wiecej czy tylko na tej mapie

QQmor3_eune_92_4_logo.png

Opublikowano

Sądzę, że tylko tam dali taką małą poprawkę, wczoraj grałem na kilku innych popularnych mapkach i na nich wszystko bylo po staremu.

BTW. Oczywiście dodali też nową mapkę SnD :rolleyes:

Opublikowano

@up

Teraz można wejść czasem się tam bugowało w tym miejscu ;). Mówiąc że łatwo mam na myśli że nie trzeba skakać tylko wchodze normalnie :P

1390144171-U592769.png

3x ExModerator Minecraft | ExModerator Battlefield | ExMentor | 2x Ex MPC Media Team | Gold Member | MPC Coders Team | ExMPC Modder | Combat Arms Private

Opublikowano

Normalnie dało się tam wskoczyć, jednak w przeciwnym teamie można się scampić za colą, a w drugim teamie nie ma takiego miejsca także dodali im podkładkę.

Bywalec
Opublikowano

Z tym że ta podkładka jest dosć cienka i łatwo trafić.

Rozumiem jakby była "cała" czyli taki trójkąt do podłogi.

Na Coli widać tylko głowę, a tutaj 2/3 gościa

soPMODjpg_xwxhppq.jpg

Sygna by. Pba ||Liczba permów na dwóch kontach: 28 || Masz pytanie co do wyposażenia za NX? Pytaj na PM|| Moje permy:

[Konto I]Mam na pernament: Kolor Nicku, Logo Clanu, M416 CQB, Famas G2, M4 Super 90, MP5 MOD Mark II, MK14 Mod 0, FR F2, Wa2000-1 Tactical, M4A1, L96A1 Arctic Wolf, G36E Valkirie, M6A2 SRT (infinity case), P90 TR (infinity case), G18 Cobra, SCAR-L Trisepear, XK-8 Tactical (infinity case), American Eagle.

Oraz: M4A1 SopMod na do 2015 roku [unban. Nexonnnn <3]

[Konto II]Mam na pernament: AK-47, C1860N, Carbon 15, Bushmaster Type 97, American Eagle, XM8-Spiders, FR F2, CZ Scorpion EVO 3 A1, Cyklops Bandana, Recon Vest, KNT-308, S58 Muskiet

Opublikowano

Z tym że ta podkładka jest dosć cienka i łatwo trafić.

Rozumiem jakby była "cała" czyli taki trójkąt do podłogi.

Na Coli widać tylko głowę, a tutaj 2/3 gościa

Tylko zauważ, że do tej Coca-Coli trzeba dobiegnąć, a kucając za tym trójkątem od razu po wybiegnięciu z respa można, w tym czasie możesz zabić przeciwnika biegnącego do Coca Coli.

Bywalec
Opublikowano

Nie widze problemu na sprincie dobiegnąć do coli :P

soPMODjpg_xwxhppq.jpg

Sygna by. Pba ||Liczba permów na dwóch kontach: 28 || Masz pytanie co do wyposażenia za NX? Pytaj na PM|| Moje permy:

[Konto I]Mam na pernament: Kolor Nicku, Logo Clanu, M416 CQB, Famas G2, M4 Super 90, MP5 MOD Mark II, MK14 Mod 0, FR F2, Wa2000-1 Tactical, M4A1, L96A1 Arctic Wolf, G36E Valkirie, M6A2 SRT (infinity case), P90 TR (infinity case), G18 Cobra, SCAR-L Trisepear, XK-8 Tactical (infinity case), American Eagle.

Oraz: M4A1 SopMod na do 2015 roku [unban. Nexonnnn <3]

[Konto II]Mam na pernament: AK-47, C1860N, Carbon 15, Bushmaster Type 97, American Eagle, XM8-Spiders, FR F2, CZ Scorpion EVO 3 A1, Cyklops Bandana, Recon Vest, KNT-308, S58 Muskiet

Opublikowano

Nie widze problemu na sprincie dobiegnąć do coli :P

Wystarczy ogarnięty snajper i bez problemu po lekkim wychyleniu się może Ciebie zdjąć.

Opublikowano

A mnie ta kładka buguje w kit. Co po niej wejde wbija mnie w ją i dedam glichtem ..

93353141365207679707.png
by kml14

Cytat

I fight for peace, that's what I'm up here for.

- Patrick ,,PJ" James

Opublikowano

A mnie ta kładka buguje w kit. Co po niej wejde wbija mnie w ją i dedam glichtem ..

Masz tak na prawdę? o.O

Nagraj filmik jak możesz, ja samemu bez problemu na to wchodze.

Opublikowano

Witam na Oilu dokonano wielu zmian jedną jest własnie klapa ale jak wejdziemy na dźwig to po prawej stronie na budynku widać ze jest robiony poziom nowy, Na lodowisku koło schodów widac nowe schody schodzące w dół wystarczy ze weidziecie na dżwik i wszystko zobaczycie. Tak samo nowe rzeczy widac na sektorze na startach widac nowe pietra dodane ale jeszcze zablokowane jak co luknicie sobie na te dwie mapy dokładnie to zobaczycie nowe zmiany. pozdr Kołczu

Opublikowano

Witam na Oilu dokonano wielu zmian jedną jest własnie klapa ale jak wejdziemy na dźwig to po prawej stronie na budynku widać ze jest robiony poziom nowy, Na lodowisku koło schodów widac nowe schody schodzące w dół wystarczy ze weidziecie na dżwik i wszystko zobaczycie. Tak samo nowe rzeczy widac na sektorze na startach widac nowe pietra dodane ale jeszcze zablokowane jak co luknicie sobie na te dwie mapy dokładnie to zobaczycie nowe zmiany. pozdr Kołczu

Na lodowisku? Jakie lodowisko? o.O

Opublikowano

Chodziło ci chyba o lądowisko, a to jest od samego początku mapy. Tak samo z Sector 25 po bokach są takie 2 piętra i też są od samego początku.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...