Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Proszę o pomoc .

RzN

Rekomendowane odpowiedzi

Rekrut
Opublikowano

Witam mam problem z MW3, a mianowicie pojawił się on od ostatniej aktualizacji. Mam ruski cd-key kupiony na allegro (po angielsku można było też grać) i pobrałem spolszczenie (chciałem sprawdzić jak zrobić jakieś wyzwanie, bo mój angielski nie jest zbyt dobry). To spolszczenie niestety się nie zakutalizowało jak gra. Call nie chciał się potem włączyć, po prostu zacinał się cały komp i restartował się po niecałej minucie. Robiłem wszystko sprawdzałem spójność plików, robiłem defragmentację gry, instalowałem od nowa (usuwałem zawartość lokalną i instalowałem jeszcze raz). Jeśli ktoś mógłby pomóc byłbym bardzo wdzięczny. Pozdro.

Opublikowano

Zrób defragmentacje dysku do czasu, gdy wszystko było OK, a następnie zaktualizuj grę, a następnie spolszczenie.

• 2 tygodnie później...
Rekrut
Opublikowano

Spróbuje od nowa zainstalować Steam i jeszcze raz grę. Jak się nie uda zrobię tą defragmentację dysku.

• 2 tygodnie później...
Rekrut
Opublikowano

No i zrobiłem reinstall Steam i nie działa, zrobiłem defragmentację dysku i też nie działa... Teraz wyskakuje komunikat z tym, że system odzyskał sprawność po nieoczekiwanym zamknięciu. Pokazuje też jakieś pliki, które pomagają określić problem. Te pliki znajdują się:

C:\Windows\Minidump\052812-17534-01.dmp

C:\Users\RzN\AppData\Local\Temp\WER-1643220-0.sysdata.xml

Myślicie, że jak zaistaluje jeszcze raz system (win7) to będzie wszystko dobrze?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...