Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PYTANIE] Zaproś znajomego 2.0

xMT2x

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam , mam takie pytanie .

W ile nabija się 10 kont , 10 lvl-owych? I czy wgl sie opłaca ?

Prosze o szybką odp ;)

Opublikowano

Nabijałbyś b.długo i wdłg. mnie to się opłaca tylko wtedy kiedy na prawdę Ci się nudzi gra na dużych levelach .

Opublikowano

Jedno konto 10 lvl to około 4-7h gry.. Nie opłaca się !

Wbijaj 5lvl za ip, 5lvl w niecałą 1h się robi i dostajesz 250 ip.

Taa , ale na swoim 30 za jednego wina ( z bonusem ) mam odrazy 250 więc twoja metoda sie nie opłaca . Ja wbijam 10 lvl w ok 1-2dni z boostami na expa

+ za 10 zaproszeń które by dobiły 5 lvl dostał bym ok 2,5k ip (pz) a na metodzie 10 lvl dostaje za jednego refa 750 IP czyli za 10 refów mam 7500 PZ i 985 RP (995 nie wiem) czyli 3 chamy za 6300 ( z przeceną za rp) a tyle kasy zbierał bym ok 2 miechy bez bonusów na IP.

Według mnie opłaca się bo w niecałe 20 dni mam 3 champy za 6,3k i 1k PZ dla mnie

Temat do zamknięcia thx za wszystkie wypowiedzi bardzo mi pomogliście ;)

Opublikowano

Tak, ale jesli 3x to tylko dominion jesli juz, a na treningu ile schodzi ? Bo dominion to 10-20 min.

Opublikowano

Trening max 15min, 3x boty po 20minut schodzi jak sie dobrze gra i masz 5lvl. Sam robie 10lvl-e teraz po 5 grach + 1dom mam 7lvl +4 boosty zostały. Lepiej na 3dni kupowac boosta, kupiłem na 10winów i chyba nie styknie... będe musiał 10lvl bić bez nich;/ 1 testowy nie wyjdzie szybko ale inne raczej pójdą szybko.

Wbicie 10lvl to ok. 4h

fs.png

Opublikowano

Trening max 15min, 3x boty po 20minut schodzi jak sie dobrze gra i masz 5lvl. Sam robie 10lvl-e teraz po 5 grach + 1dom mam 7lvl +4 boosty zostały. Lepiej na 3dni kupowac boosta, kupiłem na 10winów i chyba nie styknie... będe musiał 10lvl bić bez nich;/ 1 testowy nie wyjdzie szybko ale inne raczej pójdą szybko.

Wbicie 10lvl to ok. 4h

Mam to samo na 10 winów sie nie opłaca ;/ nabiłem na nich ledwo 8 lvl ^^ kupujcie na 3 dni :))

Opublikowano

Wbicie 10lvl to ok. 4h

Trening się zgodzę max 15min (mój rekordzik to 9:13), potem robisz cop vs si 15-20min (zależy od graczy), kupujesz xp boosta i lecisz dominiona 10min-15min max, na koniec custom 1v1 z botem to niecałe 10min.

@ MT2: Jak ty wydajesz kase na ip boosty to pzd, bo to wiadomo że nawet za gre z surr przeciwnika dostaje się minimum 220ip (5v5),

Policz teraz tak, 1-2dni to u cb 10lvl, w 2dni zrobisz około 20 refków 5lvl, 20x250 = 5000 ip. 5000ip x 10 do 20dni = 50 tys ip.

Teraz spójrz na różnicę...

RP dostajesz tylko raz, a ip jesteś stratny na około 20tys...

Opublikowano

Nie wydaje kasy na ip boosty tylko mam 400 rp za 3 lvl i wydaje na exp boosty.

Up. Czemu 5000 ip razy 10 bo nie rozumiem. I przy 50 refkach riot sprawdza czy to robili twoi znajomi czy ty więc długo tak nie porobisz (tak czytałem)

Edit. Mam pytanie czy za każdy 10 lvl refka dostaje 500 ip ?

Opublikowano

Hah, typ botem narobił 2800+ refków a ty mi mówisz że sprawdzają...

x10 bo do 20dni 2dni x 10 = 20dni Wiec w 20dni masz 50k ip...

I napisalem ze kupujesz xp boosta... Czyli exp.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...