Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[AC:III][Inne] World Gameplay Premiere

Epean

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

nowy teaser czy tam trailer ;)

Btw. Ubisoft pisze, że jest to wczesna wersja gry. Można to przeczytać na początku filmiku.

1393461645-U349224.png

Opublikowano

O skubany, sprzątnął temat.

No co można powiedzieć ? Zapowiada się bardzo dobre, są tomahawki, i bronie palne. Czego można bardziej chcieć od ubisofta w serii AC ?

Nie cierpliwie czekam ! :)

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

Wygląda bardzo ciekawie, i jest na pewno odskocznią od poprzednich części.

Czekam z niecierpliwością na ten tytuł :)

1368093221-U228457.png

2010 - 2012 - Emeryt
/ exMPC Media Team / exModerator Single Player / exModerator Last Chaos / Postmaker / Gold Member / exMentor /

Opublikowano

Najlepsze z tego gp jest to, że widać swobodny tryb gry, wspinaczka po skałach, skoki z pieńków, yea. ;)

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

Przecież na pierwszy rzut oka widać, że trójka jest robiona na siłę. Pomysły i koncepcje się chyba twórcom skończyły. Z gry która opierała się na cichym likwidowaniu celi robią grę, w której główny bohater wpada w cały oddział wrogich, dobrze uzbrojonych wojsk jak czołg i robi z nich miazgę. Nie taki zdaje się był zamysł w jedynce i dwójce. W jedynkę nie grałem, dwójka była zajebista, a o bh i revelations nie wspomnę bo tam to chodzimy człowiekiem czołgiem, który ma 60 lat, a porusza sie jak 20latek. Bitch please.

Opublikowano

Ten filmik mogę oglądać godzinami a tak btw ja nic nic nie widziałem żeby assassin 3 był robiony na siłę.

Albo ty się nie znasz na grach.

Opublikowano

Ten filmik mogę oglądać godzinami a tak btw ja nic nic nie widziałem żeby assassin 3 był robiony na siłę.

Albo ty się nie znasz na grach.

Pokaż i różnice miedzy tym co widzimy w np. Revelations,a w tym trailerze. Poza innymi teksturami, nie widzę ŻADNYCH zmian miedzy tymi częściami. Nowy silnik graficzny? Nie różni się od tego co widzieliśmy. Trójka nie będzie miała takiego klimatu jak dwójka. Boję się, że przerodzi się to w strzelankę z perspektywy z 3 osoby z elementami zręcznościowymi.

Opublikowano

@up

Początek filmu. Film został stworzony na bazie wczesnej wersji gry. Czyli grafika będzie inna niż tutaj pokazana. Silnik graficzny to nie tylko grafika choć dużo osó tak myśli. Między innymi dzięki temu będzie zmiana pór roku. Skąd wiesz, że nie będzie miało klimatu?

1393461645-U349224.png

Opublikowano

@up

Początek filmu. Film został stworzony na bazie wczesnej wersji gry. Czyli grafika będzie inna niż tutaj pokazana. Silnik graficzny to nie tylko grafika choć dużo osó tak myśli. Między innymi dzięki temu będzie zmiana pór roku. Skąd wiesz, że nie będzie miało klimatu?

Bo przypomnij sobie na czym polegała dwójka - na cichym skradaniu się do celu bez prowokowania alarmu. Już w brotherhoodzie większość misji wyglądała tak, że obładowany żelastwem asasyn morduje pół oddziału, a główny cel nic o tym nie wie.

Opublikowano
Nie liczy się. grafika tylko fabuła.

Zależy. Dla mnie liczy się fabuła, ale przy tym jakie obecnie są świetne gry (BF3, ME3, FIFA) to do Mafii czy GTA III bym nie wrócił. Grafika także musi trzymać poziom, aby przyjemnie się grało :P

86506195548292095751.png

exModerator minecraft.MPCforum.pl | exMPC Media Team | exKidModerator SF 09/11

Opublikowano

Zależy. Dla mnie liczy się fabuła, ale przy tym jakie obecnie są świetne gry (BF3, ME3, FIFA) to do Mafii czy GTA III bym nie wrócił. Grafika także musi trzymać poziom, aby przyjemnie się grało :P

Prawda ale teraz prawie wszyscy patrzą na grafikę a nie na fabułę.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...