Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Server - Film Fantasy

szakal208022

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wrzystkich którzy mają ukończone 13 lat i program Skype (potem chyba prznosimy się na TS3) - Zapraszam do kręcenia filmu fabularnego w Minecraft.

Film jest na podstawie książki pisanej przeze mnie.

Książka jest we wczesnym stadium pisania, ale wrzystko jest już obmyślone.

Zamieszczam fragment książki.

To jest kawałek opowieści, która odgrywa ważną rolę w fabule filmu.

Nad stromym, morskim brzegiem stał stary mężczyzna. Jego ciało okrywała czarna szata.

Spod kaptura widać było tylko jego poszarzałe usta i kawałek jego pomarszczonej twarzy.

Wpatrywał się w dalekie morze, które zalała czerwień zachodu słońca.

Z daleka zbliżał się człowiek na kasztanowym koniu.

Jeździec zatrzymał się kilka kroków od starca.

Teraz było widać jego szlacheckie rysy twarzy i charakterystyczny dla niego brak włosów.

Zsiadł z konia i zrzucił z siebię purpurowy płaszcz w który był przyodziany - tym samym odsłaniając swą złotoczarną zbroję.

To musiał być Hexegon, człowiek który służył nekromancie, ale nie z własnej woli.

Jego dusza była uwięziona w Amulecie.

Hexegon się odezwał.

-Wreszcie cię znalazłem Erendithas'ie. A teraz zginiesz, albowiem to przez ciebię dusze straciłem.

Stary nekromanta mu odpowiedział.

-Jeno podejdź jeszcze krok, a ty zginiesz.

Hexegon dobył ze swej pochwy miecz zdobiony złotem, zamachnął się w stronę swojego pana i miecz wyślizgnął mu się z rąk. Upadł na ziemię i skonał w straszliwych męczarniach, ale nie przestał służyć nekromancie...

Potrzebujemy aktorów głosowych, jak i ludzi którzy mają oryginalnego Minecraft'a - a co za tym idzie? Możliwość zmiany skina. Tak, skiny będą zmieniane i to wiele razy.

Kontakt Skype : Gandalf208022

PS: Tytuł książki to : "Amulet"

To jak?? Zainteresowani??

Opublikowano

mógłbym być "aktorem głosowym" bo oryginalnego MC nie mam chyba że mineshafter

Następnym razem napiszcie za co dostaje warna a nie że w poscie nieznane i bez notatki

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...