Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Nowy Dział] Unix [LInux] Debian, CentOs itp..

Cad0s

Czy chciałbyś dział Linux ?  

13 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy chcia?by? dzia? Linux ?

• Tak
    • Nie
    • Niewiem co to jest
      0

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam tak sobie dziś myślałem skoro to forum o cheatach są także działy Typu windows, programy to może stworzyć coś dla naszego OpenSurowego pingwinka ,

Co by zawierał by taki dział

Poradniki

Programy

Instalacje różnych serwerów gier

Konfiguracje tych serwerów

Zabezpieczenia i wiele wiele więcej

linux-penguin.png

Opublikowano

Nie, teraz tylko windowsy i maci.

@down cados

Mam moje zdanie, jest wolność słowa więc zdania nie zmieniam ..

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

Jestem na nie, to forum o grach i cheatowaniu (zdarzyć się mogą wyjątki), nie o systemach operacyjnych.

Opublikowano

Za.

Jestem na nie, to forum o grach i cheatowaniu (zdarzyć się mogą wyjątki), nie o systemach operacyjnych.

To w takim razie fanart, konsole i inne tego typu działy do wypierdolenia ;]

xD

262xro2.jpg

xD

Opublikowano

Metinczycy bo tylko tak na niektórych mogę mówić po za tym że gracie w tą grę i na Privach zastanówcie jak się je instaluje. Jak się instaluje tego Priva od podstaw, A może ktoś wkrada ci się na serwa hmm możliwa przez porty że dlatego masz odblokowane a może coś do jądra, iptables ? a co to \takiego . Takiego czegoś nie znajdziecie w tym dziale.

A może autorzy minecraft'a wiecie jak się instaluje taki serwer od podstaw, zabezpieczyć ci którzy posiadają swoje vps, dedyki (nie mówię tutaj o firmach takich jak ownserwer.pl gamepix.pl itp) a może chcecie. A może instalacja paneli gier, Directadmin? Cpanel.

A to tylko 1% tego co można zrobić na takim VPS-sie .

Wiele osób siedzących na forum wie coś i też chce się pochwalić jakimiś ciekawostkami

To forum o cheatach a nie o OS'ach ..

Usuń działy o Windows

Nie, teraz tylko windowsy i maci.

Skąd się urwałeś? jesteś moderatorem Metin2 posiadałeś swój serwer? pff taka gadka

MPCForum to nie tylko forum które ma 2 lata i jest niczym to forum które będzie istnieć. Jest Windows, Konsole a czemu nie ma Linux'a to na nim tworzysz 95% serwerów .

Bo niektórzy powiedzą że jest darmowy. Ale co z tego jest darmowy, głupi , idiotyczny, hmm Jak nie umiesz się nim obsługiwać to czego od niego chcesz

@ Dodano Ankietę

Opublikowano

Już mi żal tych metińczyków.... Bo ja forum otwierają to już dalej na dół chyba nie zjeżdżają... Skoro gadają takie głupoty....

TO forum to już nie jest forum o cheatch.... Przerodziło się praktycznie w forum wielo tematyczne.. I bardzo dobrze więcej ludzi tu przyjdzie bo znadzie coś dla siebie...

90% serwerów stoi na systemach Unixowych... ( linux, i jego pochodne np. Debian )

Sam kokosz zapewne ma forum na debianie....

Duże tak!!!

O co chodzi z tym programowaniem? Gdy programujesz, uczysz najprawdopodobniej najgłupszą rzecz na świecie, czyli komputer, jak ma coś zrobić.

Opublikowano

Jak dla mnie, dział powinien powstać. Spędzam tu sporo czasu ze względu na niezbędnik cheatera i pogaduszek.

2009 - słyszysz mnie?

Opublikowano

A jak napiszę sugestię, aby został stworzony dział sport też będziecie na tak?

Nie

1393461645-U349224.png

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Na tak, ale dla testu jako jakiś poddział do jakiegoś działu o tej tematyce.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...