Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Gdy chciałem zrobić formata, próbowałem ustawić rozruch cd w biosie.I tu jest problem, coś zmieniłem nie wiem co i z 890 ramu zrobilo sie 768.

I jeszcze przy włączaniu kompa jest wszystko inne.

Co ja pozmieniałem xD?

1317454587-U195480.png

Opublikowano

przywróć po prostu opcje biosa do default. Każdy bios ma tą opcję :) Na serio musiałeś coś pozmieniać żeby takie coś zrobić. To jest aż że tak powiem niemożliwe xD

Opublikowano
przywróć po prostu opcje biosa do default. Każdy bios ma tą opcję :) Na serio musiałeś coś pozmieniać żeby takie coś zrobić. To jest aż że tak powiem niemożliwe xD

ale czy gdy zresetuje biosa to strace coś ;>?

Mam laptopa jak coś ;D

1317454587-U195480.png

Opublikowano

nic wielkiego nie pozmieniałeś - zmieniłeś tylko ilość pamięci ram jaka zabierana jest przez kartę graficzna - to jest lapek i karta graf korzysta z pamięci głównej !

... jestem jaki jestem - piszę jak piszę - mam gdzieś 5* - nie lubisz mnie to twój problem - jesteś nieudacznikiem wyżyj się i daj mi negatywa ...

GM cieszysz się z 5% - najpierw przeczytaj czym jest spam a potem nagradzaj bucu jeden

Opublikowano
nic wielkiego nie pozmieniałeś - zmieniłeś tylko ilość pamięci ram jaka zabierana jest przez kartę graficzna - to jest lapek i karta graf korzysta z pamięci głównej !

Już all działa, ponadto mam pytanie ;]

BO gdy włączam konfiguracje Karty ATI, to jest bufor ramki karty czy coś takiego, to jaka opcje najlepiej zaznaczyć ? 32 czy do 256mb? bo gdy zaznaczone mam 256mb to grafika jest niby 512mb ale wtedy spada ilość RAM

1317454587-U195480.png

Opublikowano
Jak nie grasz na lapku to daj mniej do grafy.

Wtedy nic się nie odpala ale za to nie jest 900 ramu tylko 800 ;] wiec lepiej grafe na max ;d

1317454587-U195480.png