Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q]Mistrostwa broni

KrisNew

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

W profilu bohatera, w "Misjach" są mistrzostwa różnych broni i np. łowca komandosów.Jak można odblokować taką misje

461151420292002410470.png
Opublikowano

To odblokowuje się gdy zrobisz misje np zabij daną bronią xx osób, lub zadaj dmg tą bronią , są chyb a tego 3 etapy potem masz mistrzostwa danej broni .

Siema, z tej strony Qucheer. ;)

Opublikowano

Czyli jak zrobię misje łowca piechoty i Cel:Piechota to odblokują mi się te misje? Wszystkie z tych serii.

461151420292002410470.png
Opublikowano

To odblokowuje się gdy zrobisz misje np zabij daną bronią xx osób, lub zadaj dmg tą bronią , są chyb a tego 3 etapy potem masz mistrzostwa danej broni .

ale jeszcze musisz mieć lvl: misje się dodają : 5lvl, 10lvl, 15lvl, 20lvl, 25lvl(, 30lvl , bo nie wiem czy jest na 100%), bez lvl to se ch*ja zrobisz...

Opublikowano

żeby odblokować jakąś misję na pewno musisz wbić lvl, czasem trzeba jeszcze dodatkowo zrobić inne misje, ale nie odblokują Ci się za samo zrobienie innych misji, musisz wbić odpowiedni lvl

misje "łowca" 1 i 2 są dostępne na 20 poziome po wykonaniu infantry/vehicle hunter 2, a łowca 3 i 4 na 25lvlu po wykonaniu łowcy 1 i 2

http://www.mpcforum.pl/topic/220918-info-bfh-misje/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...