Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Market

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, od jakiś 2 dni jestem posiadaczem komórki Samsung Galaxy S +, posiada ona androida i oczywiście market. Wchodząc w Android Market muszę wpisać nazwę użytkownika ( tam wpisuję konto na Gmailu) i hasło. Po wpisaniu muszę czekać 5 min po czym wyskakuje taki błąd :

Nie można ustanowić z serwerem stabilnego połączenia transmisji danych. Może to być tymczasowy problem lub telefon może nie być przystosowany do usług transmisji danych. Jeśli problem nadal występuje, skontaktuj się z działem obsługi klienta

Internet mam włączony ( pakiet 600MB transferu ).

Może ktoś miał ten problem i go rozwiązał? Proszę o pomoc :(

@Edit Za rozwiązanie problemu dam Like i 5 gwiazdek w profilu

Zbieram like ;x

Opublikowano

może po prostu w danym miejscu jest słaby sygnał? spróbuj gdzieś indziej to zrobić, np. na podwórku albo coś ;)

fs_overall.png

Opublikowano

A czasem wtedy nie mógł bym używać internetu? Internet używam a zalogować się nie mogę :)

Zbieram like ;x

Opublikowano

Android Market czasami tak ma - nijak nie chcą się odpalić kategorie bo "słaby net", chociaż na wifi speedtest wykazuje 800 kb/s.

FrediBlog - lifestyle'owy blog młodego internauty

Opublikowano

Czyli nic z tym nie mogę zrobić? Wiem że mogę wgrywać różne rzeczy z komputera przez Samsung Kies czy coś w tym rodzaju, ale to wymaga dostępu do komputera, a nie zawszę miejsce na to pozwala.

Zbieram like ;x

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...