Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wyjątkowy problem -_-, proszę o pomoc.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema.

Jutro bierzmowanie, jak wiadomo każdy ( chyba ) dostawał kartkę gdzie trzeba było uzupełnić dane, swoje , swoje imię do bierzmowania, świadka itp.

Ja niestety zapomniałem jak dałem na 3 imię, a jutro mam bierzmowanie a wstyd na maxa iść do księdza i poprosić go oto żeby mi powiedział bo spalę się z wstydu, on ma jape nie wygadaną to od razu powie że zapomniałem wszystkim -_-,. świadek i matka się dopytują jak dałem na trzecie imię, i tu mam pytanie, czy ksiądz będzie oddawał te karteczki przed bierzmowaniem ?

nieregulaminowa sygna

Opublikowano

Ksiądz raczej nie odda tego. Jedynym rozwiązaniem jest pójście do jego, nic innego nie wykombinujesz :/

93353141365207679707.png
by kml14

Cytat

I fight for peace, that's what I'm up here for.

- Patrick ,,PJ" James

Opublikowano

Upss . Fajnie ciepło masz jak byś miał jeszcze naszego faroża to byś miał przesrane bo on jest przez boga opuszczony . on z ministrantami Chleje na parafi :D więc nie miał byś za ciekawie . Jedyne rozwiązanie to iść do księdza abo nie iść do bierzmowania albo się zjarać przed bierzmowaniem :D

1396292564-U784394.png
Opublikowano

A nie masz w historii stron życiorysu patrona z tego co pamiętam to trzeba było coś takiego napisać i przeważnie każdy z neta to brał :D

A i ktoś dał cię na mistrzów xD

http://mistrzowie.org/427738/Wyjatkowy-problem

Opublikowano

Myślisz, że ksiądz będzie pamiętał imie które wpisałeś na kartke ?

Wymyśl sobie nowe i tyle :)

Life is so simple, isn't it ?

f.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...