Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PROBLEM]ID ZMIANEK NA Royal MT2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Niestety, switchbot nie zadziała. A na kamermodzie gdzie też jest switchbot także widać żółć zamiast zmianek, próbowałem wiele razy odkryć pliki locale, żeby podmienić zmianki. Niestety, nie da się.

Pliki są bardzo zakodowane, nie da rady żadnych switchbotów.

Opublikowano

Żaden switchbot nie działa, napisałem ten padmaka normalny nie działa, w pythonie nie działa, switchbot w kamerze działa, jedynie widać żółć zamiast zmianek, aktualnie nie można go używać.

Potrzeba naprawdę bardzo dobrej osoby, znającej się na rzeczy aby rozpakować pliki locale, które są naprawdę ciężko zakodowane.

Reasumując, aktualnie nie ma możliwości korzystania z tego.

Opublikowano

Tak , Kamer1137 tylko gdy wchodzisz na modzie na ten serwer zaraz wylogowuje , bo wyskakuje informacja nie dojdzie do konca i loguje z metka

Opublikowano

Dałem go w prezce ale masz i tu :

https://rapidshare.com/files/2896712105/Switchbot_injector.rar

Skan (Plik zawiera 5 wirów ale przecież każdy injector je zawiera )

https://www.virustotal.com/file/976bcc76eb375ff2aebf909c153e63e8029532820f00e665c2656fdbbd40bef2/analysis/1337022944/

Edit//

Zapomniałem wspomnieć o ID kupujecie zmianki do EQ i ustawiacie na ostatnim slocie w EQ(w 1 zakładce ) i wbijacie do bota Zakładka Opcje i klikacie Auslesen (te pierwsze ) i aktualizuje wam ID zmianek, jak by ktoś nie umiał dalej tego zrobić to ID : 71199 wystarczy zmienić w opcjach bota.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...