Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] Szukam hacka / podmiany plików aby w eq mieć max 2,3kkk

maci93

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam , szukam hacka/ plika do podmiany aby mieć w eq min. 2,2kkk z góry dzięki za pomoc. Będą +/-

veou4z.jpg

Opublikowano

2 posty up . serwer xenox // up na kamerze można mieć tylko 2kkk na tobole i 999kk na handlu...

veou4z.jpg

Opublikowano

To działa jedynie po stronie serwera! Nie można zmienić tego w cliencie..

0RMbv6e.png

^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^

!!!!!!!!!!!!!! KLIKNIJ !!!!!!!!!!!!!

Opublikowano

Człowieku ! Jeśli jesteś człowiekiem! Nie ma czegoś takiego ! To administrator serwera musi zmienić w plikach serwerowych! Zaden cheat Ci tego nie zmieni!

0RMbv6e.png

Opublikowano

A ten się uparł i dalej swoje.. Przeczytaj mój poprzedni post i się dowiesz, że nie - nie ma !

0RMbv6e.png

Opublikowano

Istnieje coś takiego na 100% bo widzialem jak na serwerze PandoraMT2 Koleś wystawił trute za 2kkk a ja moglem wystawic cos max za 999kk tak że...

sygnathl.png

Opublikowano

ref . post uP został zgłoszony.

Zgłoszenie postu. który ma sens i nie narusza regulaminu nic Ci nie da :)

Istnieje coś takiego na 100% bo widzialem jak na serwerze PandoraMT2 Koleś wystawił trute za 2kkk a ja moglem wystawic cos max za 999kk tak że...

Więc wystawiał na kamer Modzie bo tam można wystawić item za 1,999,999,999.00 a na handlu tylko 999kk tak jak napisałeś :) Można jedynie wystawiać itemy ale nie ma mowy o powiększaniu ilości kasy w eq..

0RMbv6e.png

Opublikowano

gmowie dają ziomką swoim pełne przywileje na ktore ty liczyć nie możesz... może to był gm na swojej postaci do szpiegowania xD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...