Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

PZ po grze

majki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dlaczego gdy mialem staty 5/1 to po wygranej grze dostalem 200 + PZ , a jak mialem staty 28/1 to po rowniez wygranej grze dostalem 100 + PZ ?? Od czego to zalezy ?

I czy poziom wybrany przy pierwszym logowaniu do konta (Początkujący/Weteran etc.) ma na to wpływ ?

Bo na poprzednim koncie mialem początkujący i wydaje mi się , iż mimo że gorzej grałem jakoś szybciej te PZ leciały.

Opublikowano

To jest tak, że masz 'bonus wygranej dnia'. Wtedy za wygraną leci +/- 250 IP. A później dopiero po 22h masz ten bonus. Do tego czasu leci po ~100.

he?

Opublikowano

A może grałeś 90 min i wygrałeś a wtedy np. 30 min?

Lub im więcej spushujesz i im więcej drakeów baronów to się składa na ip pod koniec gry tak czytałem.

Opublikowano

na 100% to była pierwsza wygrana dnia też przez jakiś czas się zastanawiałem dlaczego raz dostanę tak dużo IP a dalej po 100+ .

Gdy kończysz grać partię to tam są dwa te paski m.in. co dostałeś czyli ile dostałeś PZ i ile dostałeś Expa i tam pisze za co ile dostałeś :)

Nieregulaminowa sygnaturka :(

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...