Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Bateria

Zamari20

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema dostałem psp od kolegi(pożyczyłem),i było rozładowane do 0(nie da sie włączyć) i jest problem.bo ładowarka mu nie działa i tylko kabel usb mam -.- Wcześniej ładowałem kablem USB ale teraz nie moge bo musi być włączone -.- Więc jak mam naładować?

pozdrawiam.

10       50      100    150       200      250      300       350      370      400

Opublikowano

Nie kupie nowej bo to nie moje PSP :D a pożyczyć to nie mam od kogo ;p Ale chyba 1 kolega ma PSP też;d zobaczę ;d

@edit

niestety kolega nie ma:( Ale mam też taką końcówkę do prądu,która ma wejście USB.Czy mogę podłączyć kabel USB do tego żeby się naładowało?

pozdrawiam

10       50      100    150       200      250      300       350      370      400

Opublikowano

Ehh...szkoda bardzo;p Poczekam aż kolega wróci z koncertu i do niego przejdę się i zapytam czy ma ładowarke;p

Dzięki za pomoc.

Można zamknąć.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...