Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Wywal z Bf3

Felcor

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema

Mam problem od 3 dni, po chwili grania zacina mi się gra i wywala mnie potem . Gra mi nie laguje. może czasami jakiś mały lag ale dlaczego gra mi się blokuje i poprostu wywala mnie z gry . Mam tak samo jak zmieniam w grze ustawienia grafiki, klikam zapisz i mi sie blokuje i wywala ;/ Robiłem wczoraj reinstal i nadal to samo, użyłem Ccleanera i nic. Proszę o pomoc. Dam lajki .

Pomogłem ?! Daj lajka !

Opublikowano

Błąd : Zostałeś wyrzucony z serwera . Czy jakoś tak ;/ Czasami wywala tak po 5 min a czasami po 20 ;( A to nie możliwe żeby zawsze mnie z serwa wyrzucali ;( A wcześniej dobrze działała gra, nawet lagów nie było a teraz są coraz większe ;(

Pomogłem ?! Daj lajka !

Opublikowano

Słyszałem od kolegi,że od jakiejs aktualizacji BF3 kicka z gry. Lecz ty reinstalowales ,więc nie wiem. Ale spróboj [jezeli jest jakas aktualizacja] wlaczyc gre bez updatowania,może pomoże. ;)

fKJeAI4.jpg

Opublikowano

Nigdy nie używałem hacków ;] Mam grę od 2 tyg a gra na hackach mnie nie pasjonuje ;]

Ok tak zrobiłem z tym Punk Buster i już mniej wywala i nie ma lagów ;/ Z tego co zauważyłem to na Zespołowym DM wywala mnie najczęściej a na podboju najrzadziej .

Pomogłem ?! Daj lajka !

Opublikowano

To jak macie jakieś propozycje jeszcze ? ;d

Nie pisz posta pod postem.

/Googlus

Pomogłem ?! Daj lajka !

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...