Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co z tymi 400 RP, na 3 level?

PaczaczCat

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam pytanie, mianowicie co polecacie zrobić z tym 400 RP?

IP boost? Exp boost?

Skórka mastera Yi? ;>

Czy może zrobić referale i kupić jakiegoś champa za 6,3k?

Czekam na odpowiedzi, za każdą sensowną +

Opublikowano

10 rp? 87 rp zeby kupic postac za 975 rp na wyprzedaży. Zrób 1-2 Fan Arty i wyślij do Riotu, dadzą ci RP. Albo kup IP boosty na dni.

Opublikowano

Nie 5 lvl a 10 levele, jest nowy system referali:)

bless

Można nie przechodzić na nowy system , ja jednak popełniłem błąd i przeszedłem ( nie polecam)

Opublikowano

A gdzie się zatwerdza przejście na nowy system ?? Być może też niechcący zatwerdziłem xD.

Ale jeśli referale się robi to się poleca kogoś i się dostaje RP jak ten ktoś wbije ten 5/10 lvl ? Czy to ciebie polecają i ty dostajesz ?? Bo niezbyt rozumiem wszystkie wypowiedzi.

Opublikowano

A gdzie się zatwerdza przejście na nowy system ?? Być może też niechcący zatwerdziłem xD.

Ale jeśli referale się robi to się poleca kogoś i się dostaje RP jak ten ktoś wbije ten 5/10 lvl ? Czy to ciebie polecają i ty dostajesz ?? Bo niezbyt rozumiem wszystkie wypowiedzi.

Nabijasz 10 lvl i dostajesz 500 IP za 10 zanjomych 980 rp . Możesz sam wbijać referale ale jest to żmudna robota , ja dopiero zaczynam

Opublikowano

@UP Ale muszę rejestrować z linka czy po rejestracji tam podać nazwe przywoływacza, który mnie polecił i też będzie dobrze ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...