Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Dziwny Błąd(Pada game) wpisy z syserr

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Mam dziwny błąd po którym pada mi game wpis z syser ostatni

SYSERR: May 10 11:42:38 :: P2PJoin: member is not in same channel PID: 67174 channel 3, this channel 2

prosze o pomoc, polecą "lajki"

Opublikowano

porty są inne, (Wiem, że to głupie ale nie musi być dużej różnicy pomiędzy portami?) game od infinity

Opublikowano

omg to uzywanie pierscionka zonatych czy jakos tak

SYSERR: May 10 11:42:38 :: P2PJoin: member is not in same channel PID: 67174 channel 3, this channel 2

po pl:

gracz nie jest na tym samym ch pid : 67174 ch3 , ten channel to ch2

A game ci pada pewnie przez licke

ban.gif

Opublikowano

Również mam ten sam problem, lecz weź pod uwagę, że tak na prawdę nie wiesz dlaczego pada Ci gamę, bo od dobrych 2/3 minut "wisi w powietrzu:, a jak "wisi w powietrzu" to nie jest w stanie wysłać nic do syserr.. :)

50596142255057180250.png

Opublikowano

licencja wgrana, za każdym razem gdy mam taki komunikat w syserr to mi game pada wiec pomyslałem, że to to, a jak działa padanie przez licencje? 1 ch padło a nie 5, byl diff na forum chyba nawet od alchemika.(mam na poczcie jeszcze) i wgralem go bajty sie zgadzaly

Opublikowano

sprawdziłem, te osoby nie mogą używać pierścionka zaręczynowego z prostej przyczyny (NIE BRALI ŚLUBU) to musiało być coś innego, naprawie sobie game,żeby się syslog normalny pojawiał + sprawdze logi z sql może coś znajdę, ale thx za pomoc sprawdzalem IDA licencja jest

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...