Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT] Darmowy 4 slotowy serwer Survival

Drey

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Krok 1: Wchodzimy na stronę i rejestrujemy konto (email nie musi być prawdziwy):

http://www.freeminecrafthost.com/Register.php

Krok 2: Logujemy się na założone konto:

http://www.freeminecrafthost.com/UserPanel.php

Krok 3: Klikamy na Start Server i wyskakuje nam IP serwera.

10024514847326345972.jpg

Uwaga! Jeżeli serwer będzie pusty zostanie wyłączony po 5 minutach. Bez obaw! Serwer można włączyć nieskończenie wiele razy za darmo.

Serwer zawsze jest aktualizowany pod najnowszego klienta Minecrafta.

Opublikowano

Ale czy to działa tak że np: Gram sobie z kolegami i dajmy na to po godzinie mam już dom itemy itp. Ale przecież nie będziemy grać cały dzień, to czy następnego dnia serwer a zarazem domy itemy itp się usuną?

^^

Opublikowano

Ale czy to działa tak że np: Gram sobie z kolegami i dajmy na to po godzinie mam już dom itemy itp. Ale przecież nie będziemy grać cały dzień, to czy następnego dnia serwer a zarazem domy itemy itp się usuną?

Dobre pytanie..Chyba świat się zapisuję i wasze domki zostaną :)

Opublikowano

Dolanczam się do pytania czy można zapisac/ wgrać mapkę? A jak dodać opa?

Twoja reklama tutaj - Pisz na pw xD

Opublikowano

@Zaxer podejrzewam, że jeśli autor napisał, że to jest serwer survival to nie da się dać opa/gm.

^^

Opublikowano

Można dać sobie op'a// logujesz sie na serwer i normalnie /op Twojnick

potem można zmieniać gamemode itp.

@ edit zapisze się wszystko

tylko przed wyłączeniem trzeba spisać komende /save-all

Opublikowano

Tylko na premium lipaaaa

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7

Opublikowano

Noto ty chciałbyś mieć serwer i minecrafta za free?

Ci którzy kupili premium teraz zyskują:)

Tylko nadal się pytam czy można wgrać mapę

Twoja reklama tutaj - Pisz na pw xD

Opublikowano

Dzięki za tut.

Serwery są bardzo szybkie i gratulacje administratorom za tak dobrą optymalizacje :O

minecraft24h.png

Poszukiwani redaktorzy! Wynagrodzenie doładowania do sieci komórkowych!

Opublikowano

Ten serwer ma swoje dane. Mapa zostaje po wyłączeniu, pozdro!

Potrzebujesz strony internetowej? Pisz śmiało, jestem do waszej dyspozycji. (Jedyna możliwość zapłaty to pieniądze (przelew, SMS, doładowanie), innej nie przyjmuje i nawet nie masz co pisać).

Opublikowano

A na ile ten serwer ? Na zawsze ? Miesiac ? Tydzień ? Rok ? Odnowić za Free ?

Zbieram Like ^^

Opublikowano

@Alanpl3 nie dziala ;/ daje ten nick i nic , ten co w grze i i tak wyswietla sie napis zeby skontaktowac sie z administratorem i ze nie mam prawa...

31588_504168146284703_1440492924_n.jpg
Opublikowano

Serwer działa tak długo dopóki są na nim gracze. Jeżeli jest pusty przez 5 minut to wyłącza się. Trzeba go wtedy ponownie włączyć i będzie działać tak długo jak długo są gracze. Czyli jeżeli choć jeden gracz jest online 24/7 to i serwer będzie 24/7.

PS. nieważne jaki gracz, byle jaki

Opublikowano

zarex, musisz mieć premium.

Potrzebujesz strony internetowej? Pisz śmiało, jestem do waszej dyspozycji. (Jedyna możliwość zapłaty to pieniądze (przelew, SMS, doładowanie), innej nie przyjmuje i nawet nie masz co pisać).

Opublikowano

Lagi są potężne. Albo ja trafiłem na taki moment, że było dużo odpalonych serwerów, albo bardzo mało ramu jest przydzielane na 1 serwer. Oczywiście 4 slotowego serwera nie opłaca się publikować, a wg. mnie lepszym rozwiązaniem jest, aby ktoś ze znajomych z którymi gramy hostował serwer ( chyba, że mamy słabe maszyny i nie damy rady utrzymać serwera i grać ). Mam jeszcze pytanie czy przy każdym uruchomieniu serwera zmienia się jego IP ?

Kocham mame

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...