Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PROBLEM] minecraft server

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam problem z pluginem essential mianowicie dodalem se admina lecz nie mam go przed nickiem nie mam nic. Nie mam pluginy PerrmisionsEX tylko pluginy Essetnial zwykly GeoIp takich 5 Prosze po pomoc co mam zrobic bym mial Range przed nickiem ;d

21370_07_11_09_8_01_50.jpg

Opublikowano

commandbook badziewie wipie*dala więcej zasobów maszyny niż Essentials i jeszcze od tego gorsze ;/ może wgraj normalne pr a nie ex ;p to coś raczej z jakimś pluginem bo mi się Essentials z PersmissionsEx nie gryzie -.-

1379958827-U247153.png

Opublikowano

Permissions nie gryzie się z Essentialsem, ale wgraj sobie PermissionsEX. Wówczas daj sobie range admin, ale żeby była ona wyświetlana na czacie potrzebujesz jakiś plugin do czatu. Ja używam iChat, ale jest on troszeczkę skomplikowany. Użyj może HeroChat, albo innego.

| Pijawka I | Pijawka II | Pijawka III | MPC User I | MPC User II | MPC User III | MPC Member | MPC Member II | ProUser | MPC Member III | MPC Team | Postmaker | Postwriter |

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...