Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[problem] ap za sms komórką

RiQmen2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam , Dowiedziałem się od kumpla ze zamiast jak głupi wypełniać formularze na ap ze , z 20 formularzy dostaje się tylko za 5 ap i to marne bo po 20 ap , to znaleźć starą kartę sim władować do komóry i wybrać opcje z darmowych ap na '' Komórkę'' robi się krótki quiz po czym np żeby widzieć jaki jest wynik trzeba wpisać numer , oraz wybrać operatora po czym na nasz telefon przychodzi sms ze stronki z PIN-em który trzeba wpisać w lukę na stronie po czym przejść dalej a następnie wyskakuje nam komunikat dziękujemy ap powinny dojść w 20-30 minut pierwsze moje poczynania sprawiały mi ogromną radość ponieważ po 3-4 stronach zarobiłem 320 ap lecz tu moje załamanie wykonuje następne następne i nic ciągle albo ze jestem już członkiem albo ze za dużo razy ten numer był używany , więc odpalam drugą kartę na innym nowo zrobionym koncie 1-wszy formularz nic 2-nic 3 -dostałem marne 67 ap i dalej znowu nie dostaję ap ale nie pisze ze jestem już członkiem czy za dużo razy użyłem numeru bo na każdy formularz tylko raz robiłem a ap nie dostałem za żadnego oczywiście myk polega na tym by za otrzymanego sms żarło nam kasę a na komórce 0 zł gadałem z paroma osobami i mówią że, zawsze to ap dostają czemu ja go nie otrzymuje?

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%, które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swoją sygnaturę!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...