Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Czy jest trainer?

kowalhwk1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam prosbe trzeba mi trainer taki co dziala teraz juz ? po ostatnim patchu ? wiem ze jest bo jak jezdzilem to typek jechal na tanku i z przyspieszeniem i dojechal do mety nie bylo N/U wiec jakis musi byc jesli ktos z was zna nazwe niech wstawi bede wdzieczny :)

Opublikowano

Jest na forum darmowy trainer 1.2.9 który powinien działać,ale nie jestem pewny.Wystarczy poszukać a nie od razu tworzyć temat.Teraz wiele trainerów jest płatnych wiec nie wiem czy jest jakis inny darmowy.

1346581101-U331713.gif ExModNFSW I NFSWHelper 1346581101-U331713.gif

Opublikowano

mistrzu probowalem wszystkiego 1.2.9 nie dzialo po tym ostatnim patchu a trzeba mi dzialajacy a forum przeszukalem jak tylko moglem i wszystkie sciagnelem i zaden nie dziala znaczy dziala ale nie dojezdza sie do mety dlatego stworzylem temat skoro nie dzialaja to jak ten rusek wjechal do mety na tanku i przyspieszeniu dlatego pytam czy jest jakis ? jesli ktos zna to niech poda nazwe

Opublikowano

Proszę nie spamić jakby był trainer to by ktoś go tutaj wrzucił w tym momencie a bynajmniej miesiącu nie będzie trainerów bo trwają prace nad nfs world i trainera nikt ci teraz nie zrobi ...Więc nie róbcie takich tematów.

Pozdrawiam.

Opublikowano

Proszę nie spamić jakby był trainer to by ktoś go tutaj wrzucił w tym momencie a bynajmniej miesiącu nie będzie trainerów bo trwają prace nad nfs world i trainera nikt ci teraz nie zrobi ...Więc nie róbcie takich tematów.

Pozdrawiam.

ale ja niechce zeby ktos robil tylko nazwe tego co dziala teraz jesli widzialem ze jest to chce tylko nazwe jego

Opublikowano

Skąd mamy Ci nazwę wziąć? Są działające trainery ale płatne,one nazw nie mają,tylko po prostu trainer..... jakiś tam,numer czy wersja.Aktualnej wersji nie znam więc Ci nie podam.

Opublikowano

Na tej stronie są różne trainery,boty tylko że jest problem z zarejestrowaniem tam,a rejestracja jest potrzebna do pobrania.Tam też można kupić taki trainer.

http://www.deerhunter2005.net/index.php

Opublikowano

Trainer 1.2.9? W tym działa tylko parę opcji, ale działa. Masz na forum, wystarczy poszukać.

93353141365207679707.png
by kml14

Cytat

I fight for peace, that's what I'm up here for.

- Patrick ,,PJ" James

Opublikowano

Tak się dzieje bo EA dało zapory na niektóre takie funkcje,inne działają ale też nie zawsze.Jezeli masz win 7/vista to też mogą być problemy bo trainery nie są pod nich zoptymalizowane.

Opublikowano

Nie wiadomo,nikt nie wie jak się pojawi to będzie i ktoś wstawi na forum,ale na razie darmowego nie znajdziemy więc trzeba czekać.Być może zaktualizują tego 1.2.9 albo powstanie nowy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...