Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]REjestracja Nostale SE

mario4311

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dlaczego nie moge sie zarejestrowac na nostale se , mam dobry kssn, pisze error i taki chlopek z drugiej klasy archena ,

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7 (maks. 5 linijek).

Opublikowano

Czasami tak wyskakuje musisz próbować, aż wejdzie :) A i jakbyś mógł to podeślij mi też jakiś wolny działający kssn na pw :)

Opublikowano

Możliwe że kssn jest już wykorzystany. Spróbuj inny.

누가 뭐라 해도 난 나야 난 그냥 내가 되고 싶어
I WANNA BE ME ME ME

Opublikowano

kssn jest dobry bo wchodzil , ale nie zarejestrowalem sie bo nie moglem potwierdzic swojego nicku

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7 (maks. 5 linijek).

Opublikowano

kssn jest dobry bo wchodzil , ale nie zarejestrowalem sie bo nie moglem potwierdzic swojego nicku

Potwierdzić mówisz... Jaką przeglądarką się rejestrujesz? Spróbuj explorer

I WANNA BE ME ME ME

Opublikowano

To jakiś błąd od nich jest, bo error nie wyskoczy przecież z powodu, że my coś robimy źle :)

Opublikowano

A nie wiesz kiedy naprawia?:)

Opublikowano

Nie mam zielonego pojęcia. Zresztą sam nie jestem pewien o co w tym wszystkim chodzi :( Też chciałem pograć na se i chyba nie pogram ...

Opublikowano

Jak mi sie uda u dziewczyny zarejestrowac , to tez Cie zarejestruje :)

Opublikowano

A może oni wyłączyli rejestracje na pewien czas, z powodu przeciążenia Kanału 1? Sami widzicie jaka jest różnica z działaniem gry pomiędzy K1 a K2 i K3

I WANNA BE ME ME ME

Opublikowano

Jak mi sie uda u dziewczyny zarejestrowac , to tez Cie zarejestruje :)

Ok wielkie dzięki :)

Opublikowano

A widziałem taki tut , ze da sie przeniesc postac jakos z pl na inny serwer , czy jakos tak

Opublikowano

A widziałem taki tut , ze da sie przeniesc postac jakos z pl na inny serwer , czy jakos tak

Powodzenia (ukryta odpowiedź...)

Oni tylko namawiają, abyś skasował sobie postać i tyle.

I WANNA BE ME ME ME

Opublikowano

Ja nie mogę znaleźć dobrego KSSN bo też bym chciał zagrać na NosTale SE ...

zakaz proszenia o KSSN, na razie upomnienie słowne /beliaar12

Opublikowano

Napisz na yt do goscia , to ci da :)

• 7 miesięcy temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...