Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Jak wystawić coś za ponad 1kkk?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tylko prosze mi tu z KamerModem nie wyłazić. Grzecznie prosze. To dla noobkow dobre.

Mi chodzi która opcja w kliencie za to odpowiada? Grałem na serwerze DevuxMT2, gdy wejde na niego przez klienta od PLa, to w sklepiku item mozna wystawic za 999kk, a gdy wejde przez oryginalnego klienta DevuxMT2 to mozna item za 1.9kkk wystawiac. A to oznacza, że gdzies w kliencie jest taka opcja/mozliwosc zmiany tego w innych klientach. No wlasnie tylko jak? Gdzie ta opcja jest?

Owszem był już taki temat ale odpowiedz w nim padła zamknięto go. A mi nie chodziło żeby przez handel dawac ponad 10kk tylko na TOBOLE!!!! Zeby item za np. 1,5kkk wystawic slucham gdzie to jest w jakim pliku?

Opublikowano

Na modzie była zawsze możliwosć wystawienia itemku do max. 2kkk, łatwo poznać kto gra wtedy na Modzie, nie warto tego robić ale to jest schowane w root. Gdzie dokładnie nie pamiętam, musisz już sam poszukać... ;)

52e31fec.jpg

09.05.12r

Pomogłem?

Daj +!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...