Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

VSNews - Problem Spam

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dostaje dosłownie spam z tego VSNews co jakas godzine/dwie od dzisiaj po południu. Za kazdym razem dostaje po 4 wiadomosci od tego i taki spam z tego sie robi. Anulowalem - dostalem potwierdzenie nawet ze anulowano. Macie jakies sugestie co do tego? Jak nie to bede dzwonil do T - Mobile zeby z tym cos zrobili bo nie chce tego.

Pozdrawiam!

Opublikowano

OOjjjj Gdybyście chociaż trochę myśleli....

Przycisk czy tam link że rezygunujesz albo że już nie chcesz dostawać wiadomości ma na celu sprawdzić czy dana skrzynka pocztowa jest aktywna... Jeśli klikniesz że np. anuluj to w tym momencie zagwarantowałęś sobie spory spam... Ja nigdy spamu nawet nie otwieram. Jeśli coś ma domnie przyjść to o tym wiem i wtedy coś otwieram jak jakaś rejestracja lub coś...

TO teraz.. Zaznacz tą wiadomośc i oznacz ją jako spam wtedy kolejne z wiadomości z tego adresy będą przyhcodzić do folderu Spam...

@down. No to pardą myślałem że email.... Ale to co napisałem lepiej sobie zapamiętać

O co chodzi z tym programowaniem? Gdy programujesz, uczysz najprawdopodobniej najgłupszą rzecz na świecie, czyli komputer, jak ma coś zrobić.

Opublikowano

Tez mialem ten problem od wczoraj do dzis :) Napisz smsa o tresci VSNEWS ANULUJ na numer 8717 cena za darmo wiec śmiało wysylaj. pozdro.

Uczeń
Opublikowano

Też mam ten problem, proszę o pomoc.

Zbieram minusy, daj - i 5 ja nie gryzę. Z góry dziękuję. ;)

Opublikowano

ha :/ mimo wyslanego smsa to gowno nadal przychodzi, macie jakies pomysly jak sie tego pozbyc?:( pomocy

Opublikowano

hm zrobiłem tak, weszłem na https://www.itaktak.pl po zalogowaniu wylaczylem opcje o nie otrzymywaniu informacji handlowych o nowosciach i promocjach moze to poskutkuje narazie cisza... nic nie przychodzi.......

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...