Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

MW 3 ESP 2.4 by master131

PawloMix

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie! Mam wam do zaprezentowania hack'a, który jest nowym wydaniem do gry Call Of Duty Modern Warfare 3 na multiplayer. Link zamieszczony niżej jest czysty, nie jest to link tylko załączenie, ale dla upewnienia dam skan.

[TUT]

1. Pobierz i rozpakuj hack'a.

2. Uruchom plik z pliku "Launcher".

3. W pliku "config" możesz ustawić swoje ustawienia np. klawiszy "F1, F2 oraz F3" możecie je zmienić na inne, które będą dla Was odpowiednie.

4. Uruchom grę. Hack jest sprawny. Przytrzymując klawisz celowania (prawy) będzie automatyczne celowanie. Musicie przytrzymać.

Screeny zamieszczę jutro, bo teraz idę spać!

Skan pliku : https://www.virustot...sis/1336593134/

Plik ma jedynie 592.32 KB!

2vc9tdw.jpg

34etd38.jpg

MW3_.NET_External_ESP_v2.4_by_master131.rar

Opublikowano

Screeny coś nie za bardzo wyszły, ale robiłem print screen'em a edytowałem ... ymmnn.. Wstyd bo paintem xD

@ref

Opublikowano

W sytuacji kiedy dany temat jest już , i był widocznie aktualizowany nie piszcie nowego , poinformujcie autora na pw , jeżeli nie odpowie wciągu 7dni , ani będzie brak aktywności na forum , wtedy możecie robić temat ;)

Zamykam.

Btw byłem na zielonej szkole (wczoraj i dziś dopiero co wróciłem) więc nie mogłem z aktualizować.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...