Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT] Jak obronić się przed bugiem z Frakcjami ( Factions - usuwanie frakcji ) 100% dziala !

Noobel

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
No to tak jak w temacie ;) czyli jak zbugowac plugin factions ;) zaprezentuje wam to na przypadkowym serwerze no-premium z factions . Niestety działa to tylko na serwerach no-premium

1 Co potrzebujemy ??

- Pirackiego minecrafta

- Nick lidera lub moderatora gildii

I to chyba tyle ;)

2. Jak to zrobić ??

Odpalamy 2 minecraft ... 1 to nasze konto , a 2 to konto lidera gildii którą chcemy zepsuć , okraść czy co tam chcecie

SS nie zrobię bo by podejrzewali czemu co chwile wchodzę i wychodzę ale myślę ze każdemu wystarczy to co napisze bo to nie jest wcale takie trudne ;)

No to robimy tak na naszym koncie stoimy se gdzies i wbijamy na konto lidera ;) i wpisujemy f inv NaszNick .... MUSI BYĆ BEZ / BO INACZEJ NIE ZADZIAŁA !!!!!!!! Nastepnie wchodzimy na nasze konto i wpisujemy /f join NazwaGildiDoKtorejChcemyWbic ..... Jak już wbijemy wchodzimy jeszcze raz na konto lidera/moda dajemy se f admin SwojNick .... Ja tak przez 5 minut okradłem gildie admina i zrobiłem ev dla graczy ;)

Nie rozpisze sie bardzo. Otwieramy conf.json z folderu factions i szukamy na początku zwrotu

{

"baseCommandAliases": [

"f"

],

"allowNoSlashCommand": true,

"colorMember": "GOLD",

"colorAlly": "YELLOW",

Zmieniamy to na czerwono na

{

"baseCommandAliases": [

"f"

],

"allowNoSlashCommand": false,

"colorMember": "GOLD",

"colorAlly": "YELLOW",

GOTOWE ! Juz nikt nie spiepszy ci serwera ! Mozesz byc spokojny !

sygna4.jpg
Opublikowano

Temat godny uwagi, czesto serwer padają przez brak tego zabezpieczenia, powinni ten temat podpiąć. Like leci!

52e31fec.jpg

09.05.12r

Pomogłem?

Daj +!

Opublikowano

Tak jak @up powiedzial ;)

po co to piszesz ?? ale i tak w moim temacie jest lepszy sposób na usunięcie ;) Jak wgrasz xAuth zamiast AuthMe to usuniesz wiele bugów ;)

Opublikowano

Haha trzymajcie mnie.. xAuth nie ma bugów ? Buhah. Wejde na kazde konto w 15 min -,-. Dziekuje.

sygna4.jpg
Opublikowano

Haha trzymajcie mnie.. xAuth nie ma bugów ? Buhah. Wejde na kazde konto w 15 min -,-. Dziekuje.

chłopcze 2 sprawy ....

1. Czy ja napisałem , że xAuth nie ma bugów ?? naucz się czytać

2. No to taki kozaczek to pokaż ten bug ;) bo wątpię żeby taki był ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...